Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend

Hoe wij jouw bedrijfswagen verkopen

01

Meld je bestelbus aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02

Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03

De onderhandeling

Die voeren wij voor jou! Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04

De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop en krijg jij daarna direct geld op je rekening

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,6/10
74 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Feedback company


Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je auto vliegensvlug
NL
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Bedrijfswagen eenvoudig en succesvol verkopen

Wil jij jouw bedrijfsauto verkopen? Dan wil je hier als ondernemer niet te veel tijd aan kwijt zijn. Jouw onderneming draait immers op volle toeren, producten moeten worden afgeleverd en deadlines dienen te worden gehaald. Aangezien je jouw tijd al kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken, wil je geen tijd verspillen aan tijdrovende proefritten en lastige autohandelaren. Meld jouw bedrijfswagen eenvoudig aan bij #1 autoverkoop site Looping.nl en laat ons u al het werk uit handen nemen. 


Bij ons platform vind je de zekerheid dat de bedrijfsauto daadwerkelijk wordt verkocht, zonder dat je hiervoor zelf veel hoeft te doen. Kies daarom voor de professionele autoverkoopservice van looping.nl. Wij nemen van A tot Z alle zorg uit handen tijdens de verkoop van jouw bedrijfsauto. Bovendien gaan onze ervaren autoverkoopspecialisten kosteloos en vrijblijvend voor je aan de slag. Aanmelden gaat in vier eenvoudige stappen en binnen no time hebben wij een goede prijs voor je geregeld en hebben wij jouw bedrijfswagen vliegensvlug verkocht.

Betrouwbaar en snel jouw bedrijfsauto verkopen

Bedrijfswagens met een grijs kenteken zijn meer dan welkom bij ons platform. In ons dealernetwerk zitten RDW erkende bedrijven die veel interesse hebben om jouw bedrijfsauto te kopen. Deze bedrijven segmenteren wij dagelijks op zoekcriteria, zodat wij altijd op de hoogte zijn van het soort bedrijfswagen dat ieder autobedrijf zoekt. Deze auto inkopers bevinden zich door heel Nederland en wij zoeken actief naar een potentiële koper die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Jij hoeft niets te regelen. Wij zoeken een dealer die gespecialiseerd is in de bedrijfswagen inkoop. Onze autoverkoop specialisten weten precies welke dealers hier in geïnteresseerd zijn. Geen autoveiling en bieden met tientjes mentaliteit bij ons platform. Maar gericht aanbieden en onderhandelen over de prijs. Die onderhandelingen doen wij trouwens voor jou, maak je daar dus vooral geen zorgen over. Jij hoeft dit niet te doen, daar maken wij graag onze handen voor ‘vuil’. In de meeste gevallen vinden wij hierdoor binnen een paar dagen een geschikte koper voor jouw bedrijfsauto. Soms zelfs al binnen 24 uur! Als eigenaar van een  bestelbus bent je hierdoor verzekerd van een betrouwbare koper. Snel je bestelbus verkopen en je ontvangt na verkoop het geldbedrag direct op jouw rekening. Uiteraard regelen wij samen met de opkopende dealer het RDW vrijwaringsbewijs.

Ontdek alle voordelen

Ons heldere verkoopproces biedt talloze voordelen ten opzichte van andere gedateerde en tijdrovende opties. Veel bedrijven kiezen ervoor om een bedrijfswagen in te ruilen bij een lokale autodealer of om de bestelbus particulier te verkopen. Hoewel dit makkelijke manieren lijken om jouw bedrijfswagen te verkopen, kan dit financieel onaantrekkelijk zijn. Om te beginnen kost het meestal een geldbedrag om een bedrijfswagen via bepaalde websites aan te bieden. Daarnaast moet je er zelf voor zorgen dat er proefritten gemaakt worden en dat het bedrag ook daadwerkelijk bij je op de rekening overgeschreven wordt. Verstandige ondernemers geven het complete verkoopproces daarom uit handen. Wanneer je jouw bedrijfsauto verkoopt via Looping.nl is het volledig helder welk bedrag je ontvangt. Bovendien ontvang je een eerlijke prijs en zit je niet vast aan het (beperkte) aanbod van de autodealer waar je jouw bedrijfsauto inruilt. Wil jij jouw bedrijfswagen verkopen, schakel dan gratis onze hulp in. Wij helpen je heel graag! Jouw auto verkopen was nog nooit zo simpel.

Alle merken en modellen bedrijfsauto’s

Ben je benieuwd of je jouw bedrijfsauto kunt verkopen via Looping.nl? Dan is het antwoord eigenlijk hartstikke simpel: Ja, bij Looping verkopen wij jouw bedrijfswagen vliegensvlug. Bij ons kun je namelijk alle bedrijfswagens aanmelden. Het maakt ons namelijk niet uit welk model, merk, bouwjaar en/of kleur jouw bedrijfsauto heeft. Binnen ons professionele netwerk zijn autobedrijven op zoek naar een divers aanbod aan bedrijfsauto’s. Het is zelfs mogelijk om jouw auto aan te melden wanneer deze schade heeft of technische mankementen vertoont. Enige dat wij dan willen weten is hoeveel schade de bedrijfsauto heeft. Dat verkoopt immers wat makkelijker! Ons team van autoverkoopspecialisten regelt de verkoop van bedrijfsauto’s van A tot Z. Wij vinden kosteloos en snel een geschikte koper voor jouw bedrijfsauto, waardoor jij je bezig kunt houden met belangrijkere zaken. Vaak verkopen wij aangemelde auto’s binnen 24 uur. En dat voor ongeveer 15 minuten van jouw tijd (van aanmelden tot het telefonische gesprek).


Bedrijfsauto verkopen in vier stappen

Het aanmelden van je bedrijfswagen kan binnen enkele minuten via het aanmeldformulier. In de eerste stap vullen we al zoveel mogelijk gegevens in op basis van het kenteken. Controleer deze gegevens goed en vul het uiteraard aan met wat jij over jouw wagen weet. In stap twee willen we de staat van de bedrijfswagen weten. Is deze in top kwaliteit of zijn er zichtbare schade of mankementen aan te wijzen. Een auto (helemaal een bedrijfsauto!) is een gebruiksvoorwerp, dat weten we zelf ook al te goed. Maak goede foto’s van de auto en stuur ons die op. Op die manier kunnen wij een compleet dossier maken en deze direct doornemen met de potentiële koper! In de derde en vierde stap willen we graag nog de extra opties en accessoires weten. Daarnaast natuurlijk jouw NAW gegevens. 

Wij vragen veel van je, dat weten wij, maar hoe beter het beeld is dat wij krijgen hoe sneller en effectiever  wij de bedrijfswagen kunnen verkopen. Na aanmelding krijg je direct een vast aanspreekpunt binnen het team die alle gegevens en stappen na aanmelden met je doorneemt. Bij ons geen biedingen via de e-mail. Nee persoonlijk contact zodat alles duidelijk is en we snel stappen kunnen zetten. De verkoopspecialist gaat daarna direct binnen ons uitgebreide netwerk van autobedrijven op zoek naar een geschikte koper om jouw bedrijfswagen te verkopen.

Eenvoudig een bedrijfswagen verkopen

Wil je als ondernemer een eerlijk bedrag ontvangen voor jouw bedrijfsauto én volledig worden ontzorgd? Als je jouw bedrijfswagen wilt verkopen, kies dan voor de service van Looping.nl! Onze ervaren auto verkoopspecialisten gaan gratis en vrijblijvend voor je aan de slag. Wij houden je tijdens elke stap op de hoogte van alle ontwikkelingen en interessante biedingen. Zo zullen wij jouw bedrijfswagen niet in een online veiling zetten, maar gericht op zoek gaan naar een koper. Op die manier verkopen wij jouw bedrijfswagen niet alleen vliegensvlug, maar zorgen wij er ook voor dat we de beste prijs voor je bemiddelen. En dat geld, dat heb jij daarna direct op je rekening! Wij verkopen binnen 24 uur de meeste aangemelde autos’ al!

Meld jouw bedrijfswagen kosteloos aan via onze website en wij gaan gelijk voor je aan het werk. Wij nemen je al het werk uit handen en zorgen ervoor dat je zorgeloos jouw bedrijfsauto kunt verkopen. Meld jouw bedrijfswagen of bestelbus nu aan, want wij verkopen deze graag!

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!