Bedrijfsauto verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je bestelbus aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Die voeren wij voor jou! Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop en krijg jij daarna direct geld op je rekening

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
359 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Bochem
10 / 10
Zeer te vreden aanrader als U uw auto wil verkopen
Harrie
8 / 10
Prettig contact en snelle actie
Frank dura
10 / 10
Ben aangenaam verrast door de snelheid vakkundigheid hoe alles opgepakt word.ik werd geinformeerd en continu op de hoogte gehouden door sven super aardig vriendelijk persoon ben top geholpen met de verkoop.
Dave
9 / 10
Goed
Martin Arents
9 / 10
houden je op de hoogte en zitten er goed op.
Y.labberton
9 / 10
Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en doen wat ze beloven
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Kees van Hagen
8 / 10
Alles is vlot en eerlijk verlopen
G.Y.H.Haryono
10 / 10
Heel goed, perfect, heel goede contact,vriendelijk
Wendy
8 / 10
Gaat snel alleen soms lopen dingen langs elkaar heen omdat niet alle collega’s iets noteren of lezen. Dus dan word je vaak voor dezelfde vraag gebeld
Niels
10 / 10
Snel en goed geholpen
Bas van Vorsselen
10 / 10
Zeer zeer snel geholpen , binnen 2 minuten
A van Gelder
9 / 10
Een fijne en soepele begeleiding
Rita Van de Kolk
10 / 10
Goed contact gehad. Prettig geholpen.
Ellen Dorst
10 / 10
Zeer vriendelijk, doelgericht en klantgericht. Top!
J. De jonge
10 / 10
Snel en correct.
R. Oosterbaan
10 / 10
Mijn auto bij de merkdealer zelf verkocht. Toch correct en vriendelijk te woord gestaan.
John Cijsouw
10 / 10
Op een prettige manier zaken kunnen doen
Piet
10 / 10
Vriendelijk,duidelijk en concreet
Johanna Walgreen
10 / 10
Ik ben snel geholpen, je weet waar je aan toe bent.
Nathalie van Muiden
10 / 10
Heel netjes… uitstekend en betrouwbaar
Grace
10 / 10
Alles perfect geregeld auto was in 5 minuten verkocht.
Wildschut
10 / 10
Snelle correcte verkoop
Kees
9 / 10
Snelle afhandeling


Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Bedrijfswagen eenvoudig en succesvol verkopen

Wil jij jouw bedrijfsauto verkopen? Dan wil je hier als ondernemer niet te veel tijd aan kwijt zijn. Jouw onderneming draait immers op volle toeren, producten moeten worden afgeleverd en deadlines dienen te worden gehaald. Aangezien je jouw tijd al kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken, wil je geen tijd verspillen aan tijdrovende proefritten en lastige autohandelaren. Meld jouw bedrijfswagen eenvoudig aan bij #1 autoverkoop site Looping.nl en laat ons u al het werk uit handen nemen. 


Bij ons platform vind je de zekerheid dat de bedrijfsauto daadwerkelijk wordt verkocht, zonder dat je hiervoor zelf veel hoeft te doen. Kies daarom voor de professionele autoverkoopservice van looping.nl. Wij nemen van A tot Z alle zorg uit handen tijdens de verkoop van jouw bedrijfsauto. Bovendien gaan onze ervaren autoverkoopspecialisten kosteloos en vrijblijvend voor je aan de slag. Aanmelden gaat in vier eenvoudige stappen en binnen no time hebben wij een goede prijs voor je geregeld en hebben wij jouw bedrijfswagen vliegensvlug verkocht.

Betrouwbaar en snel jouw bedrijfsauto verkopen

Bedrijfswagens met een grijs kenteken zijn meer dan welkom bij ons platform. In ons dealernetwerk zitten RDW erkende bedrijven die veel interesse hebben om jouw bedrijfsauto te kopen. Deze bedrijven segmenteren wij dagelijks op zoekcriteria, zodat wij altijd op de hoogte zijn van het soort bedrijfswagen dat ieder autobedrijf zoekt. Deze auto inkopers bevinden zich door heel Nederland en wij zoeken actief naar een potentiële koper die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Jij hoeft niets te regelen. Wij zoeken een dealer die gespecialiseerd is in de bedrijfswagen inkoop. Onze autoverkoop specialisten weten precies welke dealers hier in geïnteresseerd zijn. Geen autoveiling en bieden met tientjes mentaliteit bij ons platform. Maar gericht aanbieden en onderhandelen over de prijs. Die onderhandelingen doen wij trouwens voor jou, maak je daar dus vooral geen zorgen over. Jij hoeft dit niet te doen, daar maken wij graag onze handen voor ‘vuil’. In de meeste gevallen vinden wij hierdoor binnen een paar dagen een geschikte koper voor jouw bedrijfsauto. Soms zelfs al binnen 24 uur! Als eigenaar van een  bestelbus bent je hierdoor verzekerd van een betrouwbare koper. Snel je bestelbus verkopen en je ontvangt na verkoop het geldbedrag direct op jouw rekening. Uiteraard regelen wij samen met de opkopende dealer het RDW vrijwaringsbewijs.

Ontdek alle voordelen

Ons heldere verkoopproces biedt talloze voordelen ten opzichte van andere gedateerde en tijdrovende opties. Veel bedrijven kiezen ervoor om een bedrijfswagen in te ruilen bij een lokale autodealer of om de bestelbus particulier te verkopen. Hoewel dit makkelijke manieren lijken om jouw bedrijfswagen te verkopen, kan dit financieel onaantrekkelijk zijn. Om te beginnen kost het meestal een geldbedrag om een bedrijfswagen via bepaalde websites aan te bieden. Daarnaast moet je er zelf voor zorgen dat er proefritten gemaakt worden en dat het bedrag ook daadwerkelijk bij je op de rekening overgeschreven wordt. Verstandige ondernemers geven het complete verkoopproces daarom uit handen. Wanneer je jouw bedrijfsauto verkoopt via Looping.nl is het volledig helder welk bedrag je ontvangt. Bovendien ontvang je een eerlijke prijs en zit je niet vast aan het (beperkte) aanbod van de autodealer waar je jouw bedrijfsauto inruilt. Wil jij jouw bedrijfswagen verkopen, schakel dan gratis onze hulp in. Wij helpen je heel graag! Jouw auto verkopen was nog nooit zo simpel.

Alle merken en modellen bedrijfsauto’s

Ben je benieuwd of je jouw bedrijfsauto kunt verkopen via Looping.nl? Dan is het antwoord eigenlijk hartstikke simpel: Ja, bij Looping verkopen wij jouw bedrijfswagen vliegensvlug. Bij ons kun je namelijk alle bedrijfswagens aanmelden. Het maakt ons namelijk niet uit welk model, merk, bouwjaar en/of kleur jouw bedrijfsauto heeft. Binnen ons professionele netwerk zijn autobedrijven op zoek naar een divers aanbod aan bedrijfsauto’s. Het is zelfs mogelijk om jouw auto aan te melden wanneer deze schade heeft of technische mankementen vertoont. Enige dat wij dan willen weten is hoeveel schade de bedrijfsauto heeft. Dat verkoopt immers wat makkelijker! Ons team van autoverkoopspecialisten regelt de verkoop van bedrijfsauto’s van A tot Z. Wij vinden kosteloos en snel een geschikte koper voor jouw bedrijfsauto, waardoor jij je bezig kunt houden met belangrijkere zaken. Vaak verkopen wij aangemelde auto’s binnen 24 uur. En dat voor ongeveer 15 minuten van jouw tijd (van aanmelden tot het telefonische gesprek).

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Bedrijfsauto verkopen in vier stappen

Het aanmelden van je bedrijfswagen kan binnen enkele minuten via het aanmeldformulier. In de eerste stap vullen we al zoveel mogelijk gegevens in op basis van het kenteken. Controleer deze gegevens goed en vul het uiteraard aan met wat jij over jouw wagen weet. In stap twee willen we de staat van de bedrijfswagen weten. Is deze in top kwaliteit of zijn er zichtbare schade of mankementen aan te wijzen. Een auto (helemaal een bedrijfsauto!) is een gebruiksvoorwerp, dat weten we zelf ook al te goed. Maak goede foto’s van de auto en stuur ons die op. Op die manier kunnen wij een compleet dossier maken en deze direct doornemen met de potentiële koper! In de derde en vierde stap willen we graag nog de extra opties en accessoires weten. Daarnaast natuurlijk jouw NAW gegevens. 

Wij vragen veel van je, dat weten wij, maar hoe beter het beeld is dat wij krijgen hoe sneller en effectiever  wij de bedrijfswagen kunnen verkopen. Na aanmelding krijg je direct een vast aanspreekpunt binnen het team die alle gegevens en stappen na aanmelden met je doorneemt. Bij ons geen biedingen via de e-mail. Nee persoonlijk contact zodat alles duidelijk is en we snel stappen kunnen zetten. De verkoopspecialist gaat daarna direct binnen ons uitgebreide netwerk van autobedrijven op zoek naar een geschikte koper om jouw bedrijfswagen te verkopen.

Eenvoudig een bedrijfswagen verkopen

Wil je als ondernemer een eerlijk bedrag ontvangen voor jouw bedrijfsauto én volledig worden ontzorgd? Als je jouw bedrijfswagen wilt verkopen, kies dan voor de service van Looping.nl! Onze ervaren auto verkoopspecialisten gaan gratis en vrijblijvend voor je aan de slag. Wij houden je tijdens elke stap op de hoogte van alle ontwikkelingen en interessante biedingen. Zo zullen wij jouw bedrijfswagen niet in een online veiling zetten, maar gericht op zoek gaan naar een koper. Op die manier verkopen wij jouw bedrijfswagen niet alleen vliegensvlug, maar zorgen wij er ook voor dat we de beste prijs voor je bemiddelen. En dat geld, dat heb jij daarna direct op je rekening! Wij verkopen binnen 24 uur de meeste aangemelde autos’ al!

Meld jouw bedrijfswagen kosteloos aan via onze website en wij gaan gelijk voor je aan het werk. Wij nemen je al het werk uit handen en zorgen ervoor dat je zorgeloos jouw bedrijfsauto kunt verkopen. Meld jouw bedrijfswagen of bestelbus nu aan, want wij verkopen deze graag!

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!