Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend

Hoe wij jouw auto verkopen

01

Meld je voertuig aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02

Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03

De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04

De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,6/10
79 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Feedback company


Snel jouw auto verkopen

Zoek niet verder, bij Looping staat een enthousiast team van ervaren verkoopspecialisten voor je klaar om jou te helpen. Wij nemen je al het werk uit handen om snel en zonder gedoe jouw auto te verkopen. Dat gaat snel, net als een achtbaan (looping). Zo verkopen wij alles wat op wielen staat vaak binnen 24 uur. Dat betekent dat jij na aanmelding snel en eenvoudig van jouw auto afkomt en snel het geld op jouw rekening hebt staan.

Wij werken niet met een autoveiling, dat betekent dat wij elke dag gericht op zoek gaan naar een geschikte dealer die interesse heeft om jouw auto te kopen. Ook geven wij jou geen bod via de e-mail, maar bellen wij jou. Korte lijnen, met een lach, want wij vinden ons werk gewoon super leuk, daar staan wij als Looping voor.

Meld jouw auto aan op basis van het kenteken en vul alle aanvullende informatie aan. Wij hebben al een klein deel voor je gevuld, want dat werkt net zo makkelijk. Druk op de knop wij krijgen jouw auto binnen. Daarna is het uit jouw handen. Onze verkoopspecialist neemt razendsnel contact met je op om alles door te nemen en snel jouw auto te verkopen. 

Er zijn veel verschillende manieren om je auto te verkopen. We snappen maar al te goed dat de drempel om gebruik te maken van een verkoopplatform zoals Looping spannend kan zijn. Wij regelen immers alles. Dat regelen dat doen we zeker! Maar we doen alles in samenspraak met jou. Dus geen onderhandeling is akkoord als jij niet akkoord gaat. Als je jouw auto particulier gaat verkopen, zul je deze onderhandelingen zelf moeten uitvoeren. Jouw vraagprijs is misschien ver boven of juist ver beneden de waarde van de auto.

Potentiële kopers kunnen dus misschien wel heel erg moeilijk gaan doen. Daarnaast regel je zelf de proefritten. Hoeveel laat je er maken en hoe vaak? En wat als jouw auto na verkoop een mankement krijgt, dan heb je kans dat er iemand bij jou aanklopt. Je auto verkopen aan een particulier of een vriend of kennis kan nogal veel strubbelingen opleveren. Dat vinden wij niet leuk! Wij houden van eerlijke prijzen en gemak. Daarom nemen wij jou al het werk uit handen en houden wij er rekening mee dat je ontzorgd wilt worden.

Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je auto vliegensvlug
NL
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta


De voordelen van Looping

Jouw auto gaat verkopen voor een bepaald bedrag. Om er zeker van te zijn dat dit bedrag in de buurt komt van jouw wensen en waarde van het voertuig zullen we altijd eerst met jou bespreken wat wij verwachten en wat jij kunt verwachten. Zo kunnen wij jou echt het hoogste bod bieden, zonder dat je je beledigd voelt omdat het niet eens in de buurt komt van wat jij de auto waard vindt. Hebben wij dan helemaal geen eisen? Jazeker wel… om jouw auto vliegensvlug voor jou te kunnen verkopen vragen wij jou om alles eerlijk te delen. Een deukje, een krasje - joh het is een gebruiksvoorwerp! - dat willen we graag allemaal weten. Maak goede foto’s van alle facetten van de auto en wij bieden deze snel en gericht aan, aan geïnteresseerde dealers. Of je nu een oude auto, een nieuwe of een elektrische hebt. Welk auto je ook wilt verkopen, elke auto is bij ons welkom. Daag jij ons team uit? Meld je auto snel aan en laat Looping jouw auto verkopen!


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!