Auto verkopen

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.

Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend

Zonder gedoe snel jouw auto verkopen?

Zonder gedoe, onderhandelingen en testritten jouw auto verkopen? Looping.nl helpt je met de succesvolle en snelle verkoop van jouw auto.

  • #1 best beoordeelde autoverkoop site van Nederland
  • Op de hoogte van het hele proces met jouw unieke track & trace code
  • Grootste dealernetwerk van Nederland, zonder veilingprincipe
  • Een eerlijke prijs voor je auto, kosteloos en vrijblijvend
Sefa, directeur
"Ons dealernetwerk zit door heel Nederland"
Sefa, directeur


01
Meld je voertuig aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!

Mijn auto particulier verkopen of online?

Overweeg je om je auto particulier te verkopen? Looping bied je een alternatief met ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde dealers in heel Nederland. Deze dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun reputatie en betrouwbaarheid. Of je nu kiest voor particuliere verkoop of online verkoop, bij Looping ben je in goede handen.

Voorwaarden en garanties voor het verkopen van je auto

Bij Looping zorgen we ervoor dat je alle voorwaarden en garanties volledig begrijpt voordat je akkoord gaat met de verkoop. Onze toegewijde verkoopspecialisten staan klaar om alles duidelijk uit te leggen, zodat je met vertrouwen kunt instemmen.

Veilig en vertrouwd je auto verkopen

We begrijpen het belang van je persoonlijke gegevens. Bij Looping nemen we strenge beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je informatie veilig is. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn.

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9/10
374 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Ton
8 / 10
Snel en correct geregeld
Frank dura
10 / 10
Ben aangenaam verrast door de snelheid vakkundigheid hoe alles opgepakt word.ik werd geinformeerd en continu op de hoogte gehouden door sven super aardig vriendelijk persoon ben top geholpen met de verkoop.
F. Barneveld
9 / 10
Zeer snelle afhandeling en verkoop auto, ik ben heel tevreden, met deze organisatie.
G.Y.H.Haryono
10 / 10
Heel goed, perfect, heel goede contact,vriendelijk
John Cijsouw
10 / 10
Op een prettige manier zaken kunnen doen
Van de linden
10 / 10
Alles goed verlopen , nette prijs waar ik tevreden mee ben
Grace
10 / 10
Alles perfect geregeld auto was in 5 minuten verkocht.
Th.J.Vis
9 / 10
Uiterst correct
R. Oosterbaan
10 / 10
Mijn auto bij de merkdealer zelf verkocht. Toch correct en vriendelijk te woord gestaan.
Johanna Walgreen
10 / 10
Ik ben snel geholpen, je weet waar je aan toe bent.
Anthony van Berkum
10 / 10
Prettige ervaring, goed geholpen door Sven Smith, waarvoor mijn dank !!
Dave
9 / 10
Goed
Henk wanningen
9 / 10
Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel, afspraak is afspraak
Kees van Hagen
8 / 10
Alles is vlot en eerlijk verlopen
Harrie
8 / 10
Prettig contact en snelle actie
Martin Arents
9 / 10
houden je op de hoogte en zitten er goed op.
Wendy
8 / 10
Gaat snel alleen soms lopen dingen langs elkaar heen omdat niet alle collega’s iets noteren of lezen. Dus dan word je vaak voor dezelfde vraag gebeld
Peter Paul
9 / 10
Een zeer laagdrempelig bedrijf wat supersnel een reactie geeft. Ze hebben voor mijn auto ( een 44 jarige Honda Accord ) een betrouwbare koper gevonden en alles is helemaal verlopen zoals afgesproken. in 1 woord: TOP
Kees
9 / 10
Snelle afhandeling
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Merel
10 / 10
Heel goed geholpen en geduldige mensen. Ik had een caravan te verkopen. De medewerker van Looping heeft de gegevens doorgenomen en de foto's heb ik doorgestuurd. Hij heeft dit uitgezet bij verschillende bedrijven. Eén bod was het hoogste (goed bod!) en daar hebben we voor gekozen. Mijn wens om de caravan op te laten halen werd aan voldaan. Ik werd door de derde partij goed te woord gestaan en gisteren heeft de transactie plaatsgevonden. De caravan werd ter plaatse gevrijwaard en ik kreeg het per e-mail doorgestuurd op dat moment.
Nicole Becker
10 / 10
Ik werd gebeld door Sven, hij heeft mij goed geholpen. Hij is duidelijk en vooral eerlijk en dat is heel belangrijk. Vaak worden er beloftes gedaan of afspraken gemaakt en worden deze niet nagekomen maar bij Sven is dit niet het geval. Kortom een zeer fijne ervaring ! Bedankt Sven voor je hulp !
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
A van Gelder
9 / 10
Een fijne en soepele begeleiding
Rita Van de Kolk
10 / 10
Goed contact gehad. Prettig geholpen.

Klantenservice en ondersteuning

Ons toegewijde team van verkoopspecialisten staat altijd voor je klaar. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je op ons rekenen. We zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd om je te assisteren bij het verkopen van je auto.

Snel en zonder gedoe je auto verkopen

Bij Looping geloven we in een snelle en moeiteloze verkoopervaring. Zodra je je auto hebt aangemeld via het kenteken en aanvullende informatie hebt verstrekt (we hebben al een deel voor je ingevuld om het je gemakkelijk te maken), nemen onze verkoopspecialisten onmiddellijk contact met je op. Samen nemen we alle details door en streven we ernaar je auto binnen ons professionele dealernetwerk te verkopen.


Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je auto vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken

Direct geld op jouw rekening

Bij Looping kies je voor verkopen zonder verrassingen. Je auto snel en zonder gedoe verkopen voor een eerlijke prijs is onze missie. Onze transparante aanpak en betrokkenheid bij jouw verkoopproces maken ons anders dan de rest. We begrijpen dat je geen zin hebt in onderhandelingen of proefritten met potentiële kopers. Daarom nemen wij al het werk uit handen.

Binnen 24 uur (of zelfs sneller) kun je je auto al verkopen! Daag ons team uit en meld nu je auto aan op Looping.nl. Vul je kenteken in, verstrek informatie over je auto en maak goede foto's. Onze autoverkoopspecialisten zullen dan direct aan de slag gaan om je auto te verkopen binnen ons professionele dealernetwerk. Durf je het aan? Looping verkoopt jouw auto zonder gedoe en zorgt voor direct geld op jouw rekening!

FAQ

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!