Onze vliegens­vlugge aanpak 🎢

Wij verkopen jouw voertuig in 4 gemakkelijke stappen

 • #1 Best beoordeelde verkoopsite van Nederland (9,4 beoordeling)
 • Met jouw unieke track & trace code blijf jij altijd op de hoogte van de status
 • Grootste dealernetwerk van Nederland zonder veilingprincipe

In 4 gemakkelijke stappen jouw voertuig verkocht

  01
  Meld je voertuig aan

  Of je nu een auto, motor, camper of caravan wil verkopen, Looping staat voor je klaar. Meld het voertuig aan op basis van het kenteken (of het model, indien je geen kenteken hebt) en de eerste gegevens worden automatisch voor je ingevuld. Doorloop de stappen en geef ons alle informatie en maak goede foto’s die je via WhatsApp of e-mail aan ons kunt versturen.

  Druk op aanmelden en jouw ‘werk’ zit erop. Nu is het aan ons en nemen wij het graag van je over.

  02
  Altijd telefonisch contact

  Na aanmelden nemen wij altijd telefonisch contact met je op. Hij of zij zal jouw vaste contactpersoon blijven tot we jouw voertuig vliegensvlug hebben verkocht. Tijdens dit gesprek doorlopen wij alle gegevens van jouw voertuig samen en leggen wij je het proces uit. Jij kunt ons natuurlijk ook al jouw vragen stellen. 

  Is alles duidelijk en mogen we voor je aan de slag? Dan gaan we op zoek naar een geschikte dealer binnen ons landelijke dealernetwerk.

  03
  Onderhandelen doen wij voor jou

  Als we ontzorgen zeggen, dan bedoelen wij ook echt ontzorgen! Dus die onderhandelingen over de verkoop voeren wij voor jou. Bij Looping maken wij geen gebruik van een veiling. Nee, jouw verkoopspecialist gaat zelf op zoek naar een geschikte koper binnen ons dealernetwerk. Hierdoor kunnen we heel gericht jouw voertuig aanbieden en een eerlijke prijs bemiddelen. 

  En dan kan het snel gaan... Vaak komen wij binnen paar uur al met een bod. Ga je akkoord?!

  04
  Een vliegensvlugge verkoop

  Ga je akkoord met het bod dan heb jij jouw voertuig verkocht. De dealer zal een afspraak met je maken voor het halen of zelf brengen van het voertuig. Met jouw eigen track & trace code kun jij alles in de gaten houden en de status van de verkoop op de voet volgen.

  Is alles in orde, dan zorgen wij ervoor dat de vrijwaring geregeld wordt. En jij? Jij ontvangt direct het geld op je rekening. Vliegensvlug verkocht, Looping regelt het.


Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je auto vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken

Vliegensvlug jouw voertuig verkopen 🎢

Je hebt verschillende manieren om jouw auto, motor, caravan of camper te verkopen. Hieronder zetten we de meest voorkomende manieren voor je op een rij om jouw auto te verkopen, kun je zelf beslissen wat het beste bij jou past. 

  Dealer
  €7.000
  • Minder geld voor je auto
  • Specifieke voorwaarden
  • Minder inruilwaarde
  Dealer
  Looping
  €8.000
  • Snel en gemakkelijk
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Direct geld op je rekening
  Zelf online verkopen
  €8.500
  • Geen zekerheid
  • Vreemden aan de deur
  • Meer concurrentie
  Zelf online verkopen

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
359 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Ellen Dorst
10 / 10
Zeer vriendelijk, doelgericht en klantgericht. Top!
Johanna Walgreen
10 / 10
Ik ben snel geholpen, je weet waar je aan toe bent.
Nathalie van Muiden
10 / 10
Heel netjes… uitstekend en betrouwbaar
Piet
10 / 10
Vriendelijk,duidelijk en concreet
Wildschut
10 / 10
Snelle correcte verkoop
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Grace
10 / 10
Alles perfect geregeld auto was in 5 minuten verkocht.
Kees
9 / 10
Snelle afhandeling
Wendy
8 / 10
Gaat snel alleen soms lopen dingen langs elkaar heen omdat niet alle collega’s iets noteren of lezen. Dus dan word je vaak voor dezelfde vraag gebeld
Martin Arents
9 / 10
houden je op de hoogte en zitten er goed op.
Bas van Vorsselen
10 / 10
Zeer zeer snel geholpen , binnen 2 minuten
Frank dura
10 / 10
Ben aangenaam verrast door de snelheid vakkundigheid hoe alles opgepakt word.ik werd geinformeerd en continu op de hoogte gehouden door sven super aardig vriendelijk persoon ben top geholpen met de verkoop.
G.Y.H.Haryono
10 / 10
Heel goed, perfect, heel goede contact,vriendelijk
Bochem
10 / 10
Zeer te vreden aanrader als U uw auto wil verkopen
A van Gelder
9 / 10
Een fijne en soepele begeleiding
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
R. Oosterbaan
10 / 10
Mijn auto bij de merkdealer zelf verkocht. Toch correct en vriendelijk te woord gestaan.
J. De jonge
10 / 10
Snel en correct.
Rita Van de Kolk
10 / 10
Goed contact gehad. Prettig geholpen.
Kees van Hagen
8 / 10
Alles is vlot en eerlijk verlopen
Harrie
8 / 10
Prettig contact en snelle actie
Niels
10 / 10
Snel en goed geholpen
Y.labberton
9 / 10
Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en doen wat ze beloven
Dave
9 / 10
Goed
John Cijsouw
10 / 10
Op een prettige manier zaken kunnen doen

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je auto vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!