Voertuig
verkopen

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!
Doorgaan zonder kentekenActievoorwaarden

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.


Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je voertuig aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!

wat onze klanten zeggen

Looping
9,0/10
395 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Rex international B.V.
9 / 10
Vanaf contact afspraken prima nagekomen case blijven volgen tot de verkoop ,afgesproken prijs met de koper zonder problemen betaald, ik heb een goede ervaring met Looping.
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Ineke u
10 / 10
Van begin tot einde klopte alles prima
Lianne Banda - Martens
9 / 10
Snel, vriendelijk en effectief geholpen!
Henk wanningen
9 / 10
Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel, afspraak is afspraak
Merel
10 / 10
Heel goed geholpen en geduldige mensen. Ik had een caravan te verkopen. De medewerker van Looping heeft de gegevens doorgenomen en de foto's heb ik doorgestuurd. Hij heeft dit uitgezet bij verschillende bedrijven. Eén bod was het hoogste (goed bod!) en daar hebben we voor gekozen. Mijn wens om de caravan op te laten halen werd aan voldaan. Ik werd door de derde partij goed te woord gestaan en gisteren heeft de transactie plaatsgevonden. De caravan werd ter plaatse gevrijwaard en ik kreeg het per e-mail doorgestuurd op dat moment.
Rudi jansen
10 / 10
Ondanks dat de auto door een particulier is verkocht zijn ze altijd zeer professioneel en behulpzaam geweest. Mijn volgende verkoop krijgt eerst hier de kans!
Zwiers
10 / 10
Netjes en correct behandeld door dit bedrijf.
F. Barneveld
9 / 10
Zeer snelle afhandeling en verkoop auto, ik ben heel tevreden, met deze organisatie.
Ralf
10 / 10
Snel goed en zeer vriendelijk geholpen. Geen kleine lettertjes, auto zonder problemen opgehaald en alles netjes en snel afgehandeld.
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Nicole Becker
10 / 10
Ik werd gebeld door Sven, hij heeft mij goed geholpen. Hij is duidelijk en vooral eerlijk en dat is heel belangrijk. Vaak worden er beloftes gedaan of afspraken gemaakt en worden deze niet nagekomen maar bij Sven is dit niet het geval. Kortom een zeer fijne ervaring ! Bedankt Sven voor je hulp !
Herman Langes
10 / 10
Snel en correct. Contact werd netjes onderhouden en verkoopprijs was acceptabel.
Nvt
10 / 10
Super geholpen! Snel en contact was Perfect !!
Netjes na gebeld of alles goed was verlopen
Anthony van Berkum
10 / 10
Prettige ervaring, goed geholpen door Sven Smith, waarvoor mijn dank !!
CS Boerleider
8 / 10
Goed geholpen en te woord gestaan
Peter Paul
9 / 10
Een zeer laagdrempelig bedrijf wat supersnel een reactie geeft. Ze hebben voor mijn auto ( een 44 jarige Honda Accord ) een betrouwbare koper gevonden en alles is helemaal verlopen zoals afgesproken. in 1 woord: TOP
Dave
9 / 10
Goed
Th.J.Vis
9 / 10
Uiterst correct
J.Neve
8 / 10
auto via looping verkocht. heldere afspraken. koper kwam, keek even rond de auto en ging zonder verdere onderhandelingen over tot aankoop,afgemeld, geld gestort alles snel geregeld.
Van de linden
10 / 10
Alles goed verlopen , nette prijs waar ik tevreden mee ben
Andre Berben
10 / 10
Heel fijn en prettig geholpen door verkoper Bram.
Super bedankt
Looping
10 / 10
Top service als je snel je auto wil verkopen voor een mooie prijs !
Vd weurf
10 / 10
Simpel en snel !!
Ton
8 / 10
Snel en correct geregeld


Wil je jouw Volkswagen verkopen en vraag je je af wat de beste manier is? Kies dan voor de betrouwbare service van Looping.  Wij vinden snel een koper die een eerlijke prijs betaalt. Volkswagens is een populair merk in Nederland. Dus welke Volkswagen je ook heb, wij vinden een geschikte koper. Bij ons bieden wij jouw Volkswagen gericht aan binnen ons dealernetwerk om snel en succesvol jouw auto te verkopen. Aanmelden gebeurt eenvoudig via het kenteken van jouw Volkswagen. Na het aanvullen van de basisgegevens en het maken van goede foto’s, wordt er direct één van de autoverkoop specialisten als vast contactpersoon toegewezen. Hij neemt alle stappen met je door en zal voor je aan de slag gaan. Binnen no time heb je jouw Volkswagen verkocht!


Jouw Volkswagen auto eenvoudig verkocht in 4 stappen

Of je nu een Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Golf 3 of Golf 4 wilt verkopen. Ook voor jouw bedrijfswagen - de Volkswagen Transporter - ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kopen de auto niet zelf maar bemiddelen voor je zodat je niets zelf hoeft te doen. Geen advertentie maken, geen geïnteresseerde kopers informeren en geen proefritten maken. Nee, wij nemen je al het werk uit handen en regelen alles van A tot Z. Het enige dat je moet doen is jouw auto aanmelden via het kenteken. Daarna vul je alle basisinformatie aan over de staat, model, en het type Volkswagen die je wilt verkopen.

Wees zo eerlijk mogelijk over de status van jouw Volkswagen. Zitten er deuken en krassen op, in of onder jouw auto? Is er wat mis met de versnellingsbak? Of brand er een van de lampjes op het dashboard? Dergelijke zaken moeten wij weten, alleen dan kunnen wij jouw Volkswagen verkopen voor het afgesproken bedrag. Een gebruikte auto heeft gebruikssporen, dat snappen we maar al te goed, maar schets een eerlijk en duidelijk beeld en wij kunnen snel voor je aan de slag. Na aanmelden zal een van onze autoverkoop specialisten dan ook contact met je opnemen om jouw aanmelding met je door te nemen.

Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Elk model Volkswagen verkopen

Twijfel je of je jouw auto wel te koop kunt aanbieden via onze website? Wees dan gerust, je kunt namelijk alle modellen, types en bouwjaren aanmelden. Van een Volkswagen Golf, Tiguan tot een Volkswagen Polo en van een 5-deurs, 3-deurs tot stationwagen: meld de auto gerust aan via het aanmeldformulier. Binnen ons uitgebreide netwerk zitten namelijk autobedrijven door heel Nederland die op zoek zijn naar verschillende soorten auto’s. Het is zelfs mogelijk om een auto met (technische) mankementen te verkopen. Meerdere autobedrijven hebben immers interesse in een Volkswagen met bijvoorbeeld lakschade, motorische problemen of andere mankementen. Laat je dus vooral niet tegenhouden, mocht jouw Volkswagen niet in perfecte staat zijn. Zolang je al deze informatie, maar eerlijk met ons deelt.

Snel en zonder gedoe jouw Volkswagen verkopen

Veel dealers uit ons netwerk zijn altijd op zoek naar mooie auto’s voor de auto inkoop. Zij doen vrijblijvend een bod op basis van de presentatie die wij hen aanbieden. Wij gaan echt gericht op zoek naar de dealer die het meeste interesse in jouw auto heeft. Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat zij zelf niets hoeven te doen en wij al het werk uit handen nemen. Wil je weten wat jouw auto waard is dan kun je jouw kenteken checken via onze website.

Ga je akkoord met het voorstel dan is jouw Volkswagen succesvol verkocht. Met onze prima service krijg je direct het geld als je akkoord gaat met de verkoop. Bovendien kun je direct een afspraak maken voor de verdere afhandeling van jouw Volkswagen. In de meeste gevallen vinden wij al binnen twee dagen een koper voor jouw Volkswagen. Een Volkswagen snel verkopen tegen een eerlijke prijs? Kies dan voor de betrouwbare service van Looping!

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!