Voertuig
verkopen

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!
Doorgaan zonder kentekenActievoorwaarden

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.


Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je voertuig aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!


wat onze klanten zeggen

Looping
9,0/10
395 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Looping
10 / 10
Top service als je snel je auto wil verkopen voor een mooie prijs !
Merel
10 / 10
Heel goed geholpen en geduldige mensen. Ik had een caravan te verkopen. De medewerker van Looping heeft de gegevens doorgenomen en de foto's heb ik doorgestuurd. Hij heeft dit uitgezet bij verschillende bedrijven. Eén bod was het hoogste (goed bod!) en daar hebben we voor gekozen. Mijn wens om de caravan op te laten halen werd aan voldaan. Ik werd door de derde partij goed te woord gestaan en gisteren heeft de transactie plaatsgevonden. De caravan werd ter plaatse gevrijwaard en ik kreeg het per e-mail doorgestuurd op dat moment.
Nvt
10 / 10
Super geholpen! Snel en contact was Perfect !!
Netjes na gebeld of alles goed was verlopen
Rex international B.V.
9 / 10
Vanaf contact afspraken prima nagekomen case blijven volgen tot de verkoop ,afgesproken prijs met de koper zonder problemen betaald, ik heb een goede ervaring met Looping.
Ineke u
10 / 10
Van begin tot einde klopte alles prima
Herman Langes
10 / 10
Snel en correct. Contact werd netjes onderhouden en verkoopprijs was acceptabel.
Ralf
10 / 10
Snel goed en zeer vriendelijk geholpen. Geen kleine lettertjes, auto zonder problemen opgehaald en alles netjes en snel afgehandeld.
J.Neve
8 / 10
auto via looping verkocht. heldere afspraken. koper kwam, keek even rond de auto en ging zonder verdere onderhandelingen over tot aankoop,afgemeld, geld gestort alles snel geregeld.
Th.J.Vis
9 / 10
Uiterst correct
Lianne Banda - Martens
9 / 10
Snel, vriendelijk en effectief geholpen!
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Zwiers
10 / 10
Netjes en correct behandeld door dit bedrijf.
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Rudi jansen
10 / 10
Ondanks dat de auto door een particulier is verkocht zijn ze altijd zeer professioneel en behulpzaam geweest. Mijn volgende verkoop krijgt eerst hier de kans!
Ton
8 / 10
Snel en correct geregeld
Nicole Becker
10 / 10
Ik werd gebeld door Sven, hij heeft mij goed geholpen. Hij is duidelijk en vooral eerlijk en dat is heel belangrijk. Vaak worden er beloftes gedaan of afspraken gemaakt en worden deze niet nagekomen maar bij Sven is dit niet het geval. Kortom een zeer fijne ervaring ! Bedankt Sven voor je hulp !
Dave
9 / 10
Goed
Van de linden
10 / 10
Alles goed verlopen , nette prijs waar ik tevreden mee ben
F. Barneveld
9 / 10
Zeer snelle afhandeling en verkoop auto, ik ben heel tevreden, met deze organisatie.
Henk wanningen
9 / 10
Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel, afspraak is afspraak
Anthony van Berkum
10 / 10
Prettige ervaring, goed geholpen door Sven Smith, waarvoor mijn dank !!
Peter Paul
9 / 10
Een zeer laagdrempelig bedrijf wat supersnel een reactie geeft. Ze hebben voor mijn auto ( een 44 jarige Honda Accord ) een betrouwbare koper gevonden en alles is helemaal verlopen zoals afgesproken. in 1 woord: TOP
CS Boerleider
8 / 10
Goed geholpen en te woord gestaan
Vd weurf
10 / 10
Simpel en snel !!
Andre Berben
10 / 10
Heel fijn en prettig geholpen door verkoper Bram.
Super bedankt


Wil je jouw Toyota verkopen, maar heb je geen zin om zaken zelf te doen? Voor iedereen die zijn Toyota wil verkopen zonder stress én een eerlijke prijs wil ontvangen is er Looping! Wij nemen je al het werk uit handen en onderhandelen voor jou de beste prijs. Welke Toyota je ook wilt verkopen, met onze jarenlange ervaring in auto verkoop ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn een hecht team van autoverkoop specialisten. Zij staan voor je klaar om jou door het gehele proces te leiden en al het werk uit handen te nemen. Wil je jouw Toyota auto gratis verkopen? Meld deze dan gauw aan en laat ons de rest regelen!

Snel en eenvoudig elke Toyota verkocht

Bij Looping werken wij volgens een vast proces. Hierbij staat persoonlijk contact voorop. U meldt uw Toyota aan op basis van het kenteken en vier aanvullende stappen. In deze stappen vragen wij u naar de basisgegevens van de Toyota die u wilt verkopen. Toyota’s zijn populaire auto’s dus wij willen er graag alles van weten, zodat wij deze voor de hoogste prijs aan een goede dealer kunnen verkopen. In de aanmeld stappen geeft u daarom aan welk type en model uw Toyota is. Heeft deze veel of weinig kilometers en hoe is de staat van uw Toyota?

Een auto is een gebruiksvoorwerp, dat weten wij maar al te goed als de autoliefhebbers die wij zelf ook zijn, maar onze dealers willen graag alles weten. Maak daarom goede foto’s van de binnen- en buitenkant en vergeet hierbij eventuele schades niet te fotograferen. Op die manier krijgen wij een volledig en eerlijk beeld van jouw Toyota en kunnen wij deze makkelijker verkopen. Je wordt van A tot Z ontzorgd wanneer je ervoor kiest om jouw Toyota te verkopen via Looping Onze duidelijke autoverkoopservice biedt talloze voordelen ten opzichte van gedateerde en tijdrovende opties. Wij verkopen jouw Toyota gratis en vrijblijvend. Geen kleine lettertjes en geen gedoe.


Direct geld en snel geregeld

Wij kopen jouw auto niet zelf. Je hoeft dus ook niet heel Nederland door om naar ons toe te rijden voor een extra check. Nee, wij bemiddelen voor jou een goede prijs binnen ons professionele dealernetwerk. Na jouw aanmelding neemt daarom altijd één van onze autoverkoop specialisten contact met je op. Zij nemen al jouw gegevens met je door en brengen jouw verwachtingen in kaart. Op die manier kunnen wij jouw auto snel verkopen. Je hecht een bepaalde waarde aan jouw Toyota. Dat snappen wij, maar om jouw Toyota succesvol te verkopen zullen wij jouw verwachtingen koppelen aan de marktwaarde.

Op die manier weet je wat je te wachten staat. Daarna gaan we graag voor je aan de slag om jouw auto te verkopen.

Zorgeloos jouw Toyota verkopen

Het grote voordeel van Looping? Geen onderhandelingen over dealers die elkaar met een tientje overbieden. Onze autoverkoop specialisten gaan doelgericht op zoek naar een geschikte koper voor jouw Toyota. Uw auto zal dus zeker opvallen bij de juiste partijen, waardoor de kans zeer groot is dat er een interessant bod wordt uitgebracht.

Ga je akkoord met het uitgebrachte bod dan regelen wij alles voor je. Van aanmelding tot vrijwaren, binnen no time, heb je jouw Toyota verkocht. Het maakt dus niet uit welke kleur de auto heeft of dat je een oude Toyota wilt verkopen. Of je nu een Toyota Starlet, een Toyota Corolla, Toyota Aygo of een Toyota Prius wilt verkopen, bij ons is dit allemaal mogelijk. Meld gratis jouw Toyota aan zodat onze specialisten direct aan de slag kunnen gaan! Wij verkopen jouw Toyota graag voor je.

Snel en zonder gedoe jouw auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!