Voertuig
verkopen

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!
Doorgaan zonder kentekenActievoorwaarden

Altijd de hoogste prijs. Binnen 24 uur verkocht.


Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je auto aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Telefonisch contact

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
Ontzorgd van A tot Z

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
Direct geld op je rekening

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Wij regelen alles en jij krijgt daarna direct het geld op je rekening! Veiliger kan niet.

wat onze klanten zeggen

Looping
9,0/10
395 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Anthony van Berkum
10 / 10
Prettige ervaring, goed geholpen door Sven Smith, waarvoor mijn dank !!
Ralf
10 / 10
Snel goed en zeer vriendelijk geholpen. Geen kleine lettertjes, auto zonder problemen opgehaald en alles netjes en snel afgehandeld.
Vd weurf
10 / 10
Simpel en snel !!
F. Barneveld
9 / 10
Zeer snelle afhandeling en verkoop auto, ik ben heel tevreden, met deze organisatie.
Ton
8 / 10
Snel en correct geregeld
CS Boerleider
8 / 10
Goed geholpen en te woord gestaan
J.Neve
8 / 10
auto via looping verkocht. heldere afspraken. koper kwam, keek even rond de auto en ging zonder verdere onderhandelingen over tot aankoop,afgemeld, geld gestort alles snel geregeld.
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Th.J.Vis
9 / 10
Uiterst correct
Ineke u
10 / 10
Van begin tot einde klopte alles prima
Merel
10 / 10
Heel goed geholpen en geduldige mensen. Ik had een caravan te verkopen. De medewerker van Looping heeft de gegevens doorgenomen en de foto's heb ik doorgestuurd. Hij heeft dit uitgezet bij verschillende bedrijven. Eén bod was het hoogste (goed bod!) en daar hebben we voor gekozen. Mijn wens om de caravan op te laten halen werd aan voldaan. Ik werd door de derde partij goed te woord gestaan en gisteren heeft de transactie plaatsgevonden. De caravan werd ter plaatse gevrijwaard en ik kreeg het per e-mail doorgestuurd op dat moment.
Rudi jansen
10 / 10
Ondanks dat de auto door een particulier is verkocht zijn ze altijd zeer professioneel en behulpzaam geweest. Mijn volgende verkoop krijgt eerst hier de kans!
Nvt
10 / 10
Super geholpen! Snel en contact was Perfect !!
Netjes na gebeld of alles goed was verlopen
Andre Berben
10 / 10
Heel fijn en prettig geholpen door verkoper Bram.
Super bedankt
Zwiers
10 / 10
Netjes en correct behandeld door dit bedrijf.
Dave
9 / 10
Goed
Peter Paul
9 / 10
Een zeer laagdrempelig bedrijf wat supersnel een reactie geeft. Ze hebben voor mijn auto ( een 44 jarige Honda Accord ) een betrouwbare koper gevonden en alles is helemaal verlopen zoals afgesproken. in 1 woord: TOP
Rex international B.V.
9 / 10
Vanaf contact afspraken prima nagekomen case blijven volgen tot de verkoop ,afgesproken prijs met de koper zonder problemen betaald, ik heb een goede ervaring met Looping.
Herman Langes
10 / 10
Snel en correct. Contact werd netjes onderhouden en verkoopprijs was acceptabel.
Looping
10 / 10
Top service als je snel je auto wil verkopen voor een mooie prijs !
Henk wanningen
9 / 10
Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel, afspraak is afspraak
Nicole Becker
10 / 10
Ik werd gebeld door Sven, hij heeft mij goed geholpen. Hij is duidelijk en vooral eerlijk en dat is heel belangrijk. Vaak worden er beloftes gedaan of afspraken gemaakt en worden deze niet nagekomen maar bij Sven is dit niet het geval. Kortom een zeer fijne ervaring ! Bedankt Sven voor je hulp !
Lianne Banda - Martens
9 / 10
Snel, vriendelijk en effectief geholpen!
Van de linden
10 / 10
Alles goed verlopen , nette prijs waar ik tevreden mee ben
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.


Wij verkopen jouw auto veilig en snel
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Jouw auto veilig verkopen via Looping

Een auto veilig verkopen lijkt tegenwoordig heel lastig. Online vind je immers talloze schimmige auto inkopers die op de meest opmerkelijke manieren jouw auto willen kopen. Misschien denk je nu zelfs wel hetzelfde over ons platform, Looping.nl?! Dat mag, maar dat hoeft absoluut niet! Wij geven je hier redenen om jouw auto veilig te verkopen via Looping.nl. We begrijpen namelijk maar al te goed dat je niet zomaar je auto verkoopt, voor elk soort bedrag. 

We begrijpen dat je een veilig gevoel wilt krijgen én hebben/houden met de verkoop van je auto. Daarom werkt Looping.nl alleen maar samen met gerenommeerde autobedrijven binnen Nederland. RDW-erkend dus! Alle autobedrijven binnen ons uitgebreide netwerk zijn 100% betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na. En komen ze dat niet? Dan zijn zij geen onderdeel meer van ons netwerk en hebben wij binnen no time een nieuwe koper voor jouw auto gevonden. Veilig je auto verkopen regel je dus makkelijk bij Looping. Zo ontvang je in alle gevallen een eerlijke prijs, hoef je je tijdens het gehele verkoopproces nooit zorgen te maken én ontvang je het geld direct op jouw rekening! Veilig jouw auto verkopen gebeurt bij Looping.nl.

Helder en betrouwbaar verkoopproces

Als jij jouw auto gaat verkopen wil je weten waar je aan toe bent. Dat snappen we. Bij aanmelden vragen wij veel informatie van je, die wij in vier eenvoudige stappen hebben opgeknipt. Dankzij deze informatie die je met ons deelt kunnen wij jouw auto makkelijker en veiliger verkopen aan een potentiële koper. Via Looping.nl kun je veilig jouw auto verkopen dankzij ons heldere verkoopproces. Binnen vijf minuten heb je jouw auto bij ons aangemeld. Na aanmelding zal er direct een ervaren verkoopspecialist worden toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Hij of zij doorloopt samen met jou alle gegevens en legt het vervolgtraject uit. Hierbij is het belangrijk dat wij precies weten in welke staat je auto zich bevindt. is het een nieuwe auto? Is het juist een ouder model. Voor ons maakt het niet uit, we willen gewoon graag weten in welke staat de auto is. Dan kunnen we je auto namelijk makkelijker verkopen.


Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.

Zonder gedoe snel en veilig verkocht

Nadat wij alle gegevens hebben doorlopen en eventueel nog om een extra duidelijke foto hebben gevraagd gaan wij je auto aanbieden. Dit doen wij gericht binnen ons dealerneterk zodat je jouw auto veilig kunt verkopen. Hierbij richten wij ons op jouw verwachte vraagprijs. Op die manier tackelen we verwachtingen. Een auto verkopen via een platform als de onze kan spannend zijn. Maar juist door open en eerlijk met jou te communiceren kunnen we ervoor zorgen dat we je auto veilig verkopen. Bovendien zullen wij de onderhandelingen voor je voeren met de dealer die de auto wil kopen, zodat jij altijd verzekerd bent van een eerlijke prijs. Ben je akkoord met de geboden prijs? Dan heb je vliegensvlug jouw auto verkocht en krijg je het geld direct op jouw rekening!

Verkoop jouw auto op een veilige en snelle manier

Behalve dat onze verkoopmethode zéér veilig is, word je altijd van A tot Z ontzorgd. Aanmelden moet je zelf doen, maar ook daar kunnen we je bij helpen als je wilt! We doorlopen graag alle stappen met je. Meld jouw auto aan via de website en jouw persoonlijke verkoopspecialist gaat direct voor je aan de slag om jouw auto veilig te verkopen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de status van de verkoop. Merken wij dat de interesse laag is dan zullen we gauw met jou contact opnemen om het met je door te nemen, wat dan wijsheid is. Ons team van auto verkoopspecialisten staat voor je klaar en voert alle onderhandelingen met de geïnteresseerde dealers. Dat zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken en veilig jouw auto kunt verkopen via de #1 autoverkoop site van Nederland, Looping.nl.


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!