BMW 5 serie verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je BWM 5 serie aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop! Je ontvangt het geld direct op jouw rekening!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
359 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
G.Y.H.Haryono
10 / 10
Heel goed, perfect, heel goede contact,vriendelijk
Wildschut
10 / 10
Snelle correcte verkoop
Johanna Walgreen
10 / 10
Ik ben snel geholpen, je weet waar je aan toe bent.
Frank dura
10 / 10
Ben aangenaam verrast door de snelheid vakkundigheid hoe alles opgepakt word.ik werd geinformeerd en continu op de hoogte gehouden door sven super aardig vriendelijk persoon ben top geholpen met de verkoop.
Wendy
8 / 10
Gaat snel alleen soms lopen dingen langs elkaar heen omdat niet alle collega’s iets noteren of lezen. Dus dan word je vaak voor dezelfde vraag gebeld
Martin Arents
9 / 10
houden je op de hoogte en zitten er goed op.
Kees van Hagen
8 / 10
Alles is vlot en eerlijk verlopen
Nathalie van Muiden
10 / 10
Heel netjes… uitstekend en betrouwbaar
R. Oosterbaan
10 / 10
Mijn auto bij de merkdealer zelf verkocht. Toch correct en vriendelijk te woord gestaan.
Niels
10 / 10
Snel en goed geholpen
A van Gelder
9 / 10
Een fijne en soepele begeleiding
Kees
9 / 10
Snelle afhandeling
Y.labberton
9 / 10
Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en doen wat ze beloven
Ellen Dorst
10 / 10
Zeer vriendelijk, doelgericht en klantgericht. Top!
J. De jonge
10 / 10
Snel en correct.
John Cijsouw
10 / 10
Op een prettige manier zaken kunnen doen
Dave
9 / 10
Goed
Harrie
8 / 10
Prettig contact en snelle actie
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
Bochem
10 / 10
Zeer te vreden aanrader als U uw auto wil verkopen
Rita Van de Kolk
10 / 10
Goed contact gehad. Prettig geholpen.
Bas van Vorsselen
10 / 10
Zeer zeer snel geholpen , binnen 2 minuten
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Piet
10 / 10
Vriendelijk,duidelijk en concreet
Grace
10 / 10
Alles perfect geregeld auto was in 5 minuten verkocht.BMW 5 serie eenvoudig verkopen

Wanneer je jouw BMW 5 serie gaat verkopen wil je natuurlijk dat alles perfect geregeld is. Je wil geen gezeur door bijvoorbeeld de onderhandelingen zelf te voeren, geen onverwachte verrassingen en wilt graag een eerlijke prijs ontvangen. Voor iedereen die zijn of haar BMW 5 serie zonder stress wil verkopen is er daarom Looping.nl. Via onze website kun je jouw luxe auto gratis en vrijblijvend aanmelden.

Vervolgens krijg je direct een ervaren auto verkoopspecialist uit ons team toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Hij of zij zal binnen ons netwerk van professionele autodealers op zoek gaan naar een geschikte koper. Bij ons is het geen autoveiling, maar het gericht verkopen van jouw BMW aan een geïnteresseerde koper. Op die manier heb je geen gedoe en verkopen wij jouw BMW 5 serie een stuk sneller en effectiever. Daag jij ons team uit?!

Snel en zonder gedoe jouw BMW verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.Verkoop jouw BMW 5 serie stressvrij

Jouw BMW 5 serie verkopen kun je zelf doen. Je regelt dan waar je de auto aanbiedt en voor de prijs die je ervoor wilt hebben. Nadeel hiervan is dat je wel zelf de onderhandelingen moet voeren - want die komen er gegarandeerd - en dat je de proefritten moet toestaan. Hoe ver en hoe vaak ga je die toelaten? Meld je jouw auto aan bij Wijverkopenuwautowel.nl dan nemen wij je al het werk uit handen.

In vier eenvoudige stappen meld je jouw BMW eenvoudig aan en wij gaan daarna aan de slag om deze voor je te verkopen. Welke BMW je ook hebt, of deze nu in bijna nieuwstaat verkeerd of toch wat meer gebruikssporen heeft. Bij elke stap van het aanmeldproces leggen wij je bovendien uit welke gegevens wij van je nodig hebben en waarom.

Snel jouw BMW 5 serie verkopen

Na aanmelding neemt een van onze autoverkoop specialisten altijd contact met je op. Tijdens dit telefoongesprek gaan wij in op jouw verwachtingen en of deze haalbaar zijn en hoe het verdere verkoopproces kan verlopen. Wij nemen de tijd voor je om al jouw vragen te beantwoorden. Wij houden van persoonlijk contact met een eerlijke manier van werken. Dat betekent dat wij je ook altijd aan zullen geven dat de verwachte vraagprijs die je voor ogen hebt niet haalbaar is. Dan is het aan jou om zelf een keuze te maken voor het verkopen van jouw BMW via onze autoverkoop site of niet. Wil je dat wij alles voor je regelen? Dan nemen wij na aanmelden van jouw auto, je al het werk uit handen. Ook onderhandelingen over jouw auto nemen wij van je over. Wel zo makkelijk.

Vraag je jezelf af of wij jouw auto wel verkopen? Bijvoorbeeld omdat deze te oud is of een bijzondere uitvoering is? Wees dan gerust. Bij ons kun je altijd jouw BMW 5 serie te koop aanbieden. Binnen ons professionele netwerk van dealers zitten talloze garages verspreid door heel Nederland. Zij hebben een grote interesse in verschillende soorten modellen BMW’s. Verkoop jouw BMW 5 serie en ontdek het grote gemak van Looping.Vliegensvlug jouw BMW verkopen? 🎢
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!