Elektrische auto verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld jouw elektrische voertuig aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Die voeren wij voor jou! Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop en krijg jij daarna direct geld op je rekening

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,4/10
238 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Farid Denden
10 / 10
Alles is heel duidelijk, heel proffesioneel en komen hun afspraken na. Absoluut een aanrader.
Ercan
10 / 10
Top bedrijf, kwaliteit, klant vriendelijk,
Eline
9 / 10
Dit was de eerste keer voor mij dat ik een auto ging verkopen en ik heb er helemaal geen stress om gehad! Binnen een dag had ik een bod en binnen 2 weken is mijn auto verkocht! Helemaal tevreden!
Martin van Velzen
10 / 10
Goede en vooral snelle reactie.
Gene
9 / 10
Snelle verkoop, goede afspraken, keurige afhandeling.
Kees
9 / 10
Top geregeld
Frans de Klonia
9 / 10
Reageerden snel en kwamen snel met een goede aanbieding.
Ben van Wijk
10 / 10
Prima
Rob Maaskamp
10 / 10
Vriendelijk,correcte houding naar klant en maakt het waar waar zij voor staan.
Gerwine
10 / 10
Onwijs fijn om je auto heel snel kwijt te raken, heel aardig meedenkend!
Ignald Bart
10 / 10
Top
A.J. Riksten
10 / 10
Prima contact en vriendelijk en betrouwbaar. Geen gedoe en houdt zich aan de afspraak
Jamila
10 / 10
Fijne communicatie
Teunissen van manen
10 / 10
Heel goed geregeld
mostafa_rahimi
10 / 10
heel erg vriendelijk en eerlijk.
Huizing F
10 / 10
Goede uitleg en vriendelijke mensen.
Via-SybraskQ Travel
10 / 10
Dit bedrijf verdiend echt een goede beoordeling want zij komen inderdaad na wat ze beloven.
Donderdag 24 Augustus mijn auto aangeboden en Vrijdag de 25e was hij al verkocht.
Hele vriendelijke bemiddeling en je word erg goed begeleid tot aan de daadwerkrlijke verkoop van de auto.
Hartelijk dank voor jullie geweldige service.

Bram Snoeren.
Marg
10 / 10
Prettig, snel, netjes. Binnen dag een bod gehad en binnen week auto verkocht. Gewoon een fijn bedrijf en geen gedoe, alles wordt geregeld. Gewoon Top!!
Olivièr Automotive
10 / 10
Snel, eerlijk en transparant
gebr.Meerhoff
8 / 10
afspraak en duidelijke verkoopprijs alles nagekomen
Pascal Groenewold
10 / 10
Top Rutger en Alidus zijn top
Lisanne Kuipers
10 / 10
Snelle reacties en service.
Kartal
10 / 10
Goed geholpen binnen een half uur werd mijn auto verkocht !
wijverkopenuwautowel.nl
10 / 10
Goed, snel, eerlijk en duidelijk geholpen met de verkoop van mijn auto. Je weet dat je met een tussenpartij iets van verkoopprijs moet inleveren, maar de geboden snelheid maakte dat voor mij goed.
Hout in 't
8 / 10
Na een eerder mindere ervaring, 2e kans gegeven en deze hebben ze gegrepen en waar gemaakt!!


Succesvol jouw elektrische auto verkopen 

Rijd je een elektrische auto, maar wil je deze verkopen? Wij verkopen elektrische auto’s snel en zonder gedoe. De verkopen van elektrische auto’s gaan door het dak. De verkoop van tweedehands elektrische voertuigen zit in de lift. Wil je graag een nieuwe elektrische auto of een ander model? Dan is het tijd om jouw elektrische auto te verkopen. Het team van autoverkoop specialisten van Looping staat voor je klaar en helpt je met het verkopen van de elektrische auto. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in de autoverkoop branche. Wij zijn #1 autoverkoop site met een klantbeoordeling van 9,6 en hebben onze verkoop van elektrische auto’s bijna verdubbeld in de afgelopen jaren. Ons team staat erom bekend met je mee te denken, bij ons platform vind je geen autoveiling en geen bod via de mail, maar persoonlijk contact. Zo verkopen wij jouw elektrische auto met meer succes


Snel jouw elektrische auto verkopen?
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Jouw elektrische auto snel verkocht 

Bij Looping is jouw elektrische auto binnen no-time verkocht. We snappen dat je het spannend vindt om alles te laten regelen door ons. Maar het voordeel aan onze service is dat we alles in samenspraak doen. Het zelf verkopen van een elektrische auto kan nogal wat geregel zijn. Hierbij moet je denken aan zaken zoals: hoelang mag iemand proefrijden en wat doe je als de auto problemen krijgt na de verkoop? Deze zorgen nemen we je graag uit handen, want dat is ons vak, jouw auto verkopen! Wij houden van eerlijke prijzen en gemak, zo simpel is het. Welk model elektrische auto je ook wilt verkopen, ze zijn allemaal welkom bij ons. Bij Looping kun je terecht voor alle soorten en modellen. Nieuwere modellen van Tesla zoals de Tesla Model 3 of X, maar ook de hybride auto’s of als je een Polestar wilt verkopen, alle elektrische auto’s zijn meer dan welkom. 

Wil jij jouw elektrische auto verkopen? Meld deze dan snel aan op basis van het kenteken. Daarna nemen wij je stap voor stap mee in het aanmeldproces.

Veel basiszaken kunnen wij al voor je invullen, maar jouw input en informatie is onmisbaar. Denk aan de opties op jouw auto en eventuele (gebruiks)schade. Wij willen alles van jouw auto weten zodat wij deze gericht kunnen aanbieden binnen ons netwerk. Hierdoor kunnen wij makkelijker jouw elektrische auto of Tesla verkopen. Van volledig elektrische auto’s tot hybride elektrische personenauto’s. Zelfs jouw elektrische bedrijfsauto verkoop je bij Looping gemakkelijk. Welke variant of model je ook hebt, bij Looping verkopen we elk soort elektrische auto.

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij voertuigen binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


In 4 stappen jouw elektrische auto verkocht 

Bij Looping heb je in vier eenvoudige stappen jouw elektrische auto verkocht. Begin met het invullen van het aanmeldformulier en doorloop de stappen waarin je alle gegevens over de auto aan ons doorgeeft. Denk aan model, uitvoering, opties en eventuele schade(s). Hoe meer we weten over jouw elektrische auto, hoe sneller we deze kunnen verkopen. Vervolgens neemt jouw persoonlijke verkoopspecialist contact met je op om de aanmelding te doorlopen. Na dit contact gaat de verkoopspecialist gaat direct voor je aan slag! Hij of zij gaat op zoek naar een koper in ons uitgebreide professionele dealernetwerk. Zodra hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd. Ga je akkoord met het bod? Gefeliciteerd! Jouw elektrische auto is verkocht en je ontvangt het geld direct op je rekening.

Bij Looping staat een enthousiast team van ervaren verkoopspecialisten klaar om jouw elektrische auto te verkopen. Vul jouw kenteken in op onze website en laat ons al het werk doen! Waar wacht je nog op? Meld jouw elektrisch auto aan via Looping.nl en wij gaan voor je aan de slag! Wij verkopen elektrische auto’s snel, zonder gedoe en voor een eerlijke prijs.

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!