Kapotte auto verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend

Jouw kapotte auto verkocht binnen 24 uur 🎢

In 4 gemakkelijke stappen je auto verkopen

01
Meld je kapotte auto aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop van jouw kapotte auto. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!


Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
326 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Looping
10 / 10
Ik waardeer deze bedrijf, ze zijn vertrouwelijk, eerlijk en netjes.
VZ Plants
8 / 10
Snelle reactie en goede informatieve afwikkeling.
H.boshoven
10 / 10
Goede afspraken omtrent auto ophalen.
Herman Vromans
10 / 10
Snel en correct
Saferty Consultancy Redjo. (SCR)
10 / 10
Bijzonder klantvriendelijk en erg duidelijk in hun handelswijze en vervolgstappen in het verkoopproces.
Ayhan tumah
10 / 10
Top snelle service goede begeleiding Van A tot Z 👍
Harry
10 / 10
Heel vriendelijk, accuraat, kennis van zaken en behulpzaam, ik ben erg tevreden met de service en ik werd geholpen door Tycho
Van 't Veld
10 / 10
Heldere procedure. Afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht. Goed bereikbaar. Helder contract.
Najib
10 / 10
Snelle service en goede communicatie!
Ruigrok
10 / 10
Snel en prettig geholpen
Ron
8 / 10
Goed geholpen door Robin
Remy
10 / 10
Fijne ervaring
KL autos’s B.V.
10 / 10
Vriendelijk en snel afgewikkeld
J.Lilipaly
8 / 10
Vriendelijke en beleefde medewerker. Medewerker dacht goed mee. Uiteindelijk uitgekomen op een bedrag waar ik tevreden mee kon zijn.
Wendy
10 / 10
Snel en duidelijk
van Zanten
10 / 10
Auto binnen 1 dag verkocht voor een nette prijs
R. Hendriksen
10 / 10
Alles van begin tot eind keurig geregeld
Mike
10 / 10
Snel geregeld keurig afgehandeld en vriendelijke en kundige medewerkers
Erik
8 / 10
Looping reageert snel en accuraat.
Hoenjet
10 / 10
Alles duidelijk en correct verlopen.
Looping
10 / 10
Tof geen aanmerkingen binnen 5.min verkocht super
Anton Doornenbal
9 / 10
Goede bemiddeling, vriendelijk, snel reageren, ook 's avond.
Bram
8 / 10
Prima geregeld allemaal en snel geholpen door Dylan.
Jill
10 / 10
Goed contact, serieuze koper die weet waar hij het over heeft.
D. Jansen
8 / 10
Klantvriendelijk, snel


Moeiteloos je kapotte auto verkopen

Heb je een auto met gebreken die je wilt verkopen? Looping is dé plek voor jou! Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van defecte auto's en bieden je een snelle en betrouwbare verkoopoplossing. Als je auto technische problemen heeft, deze simpelweg niet meer rijdt, of wanneer je een auto met defecte motor wilt verkopen. Wij staan klaar om je te helpen bij het verkopen van je kapotte auto.

Direct nadat je je hebt aangemeld, staat een verkoopspecialist klaar om contact met je op te nemen. En dat doen we altijd persoonlijk, via de telefoon. Bij ons verloopt de communicatie niet via e-mail. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden om samen met jou alle details door te nemen, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Ook gaan we grondig door de gegevens en bespreken we het bedrag wat jij nog voor je auto wilt ontvangen. Op deze manier kunnen we het verkoopproces soepel laten verlopen en een eerlijk bod bemiddelen voor jouw kapotte auto. Zodra het telefoongesprek voorbij is, hoef je verder niets te doen. Wij nemen al het werk van je over! Wij gaan op zoek naar een potentiële koper met interesse om jouw beschadigde auto snel te kopen.

Vliegensvlug 🎢 jouw defecte auto verkopen via Looping.nl

Bij Looping begrijpen we dat je geen behoefte hebt aan ingewikkelde verkoopprocessen. Daarom hebben we het verkopen van je defecte auto zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is het kenteken van je auto invoeren, aangeven welke schade er is en je ontvangt direct een prijs. Geen gedoe, geen complexe procedures.

Maar dat is niet alles. Bij Looping hechten we enorm veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. We baseren onze prijs op de actuele marktwaarde van je beschadigde auto, waarbij we rekening houden met zowel de schade als de algehele staat van het voertuig. Op die manier kun je erop vertrouwen dat je een eerlijke prijs ontvangt, zonder vervelende verrassingen of verborgen kosten. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Kies voor Looping als je op zoek bent naar een moeiteloze en betrouwbare manier om je defecte auto te verkopen. We maken het proces eenvoudig, bieden transparantie en garanderen een eerlijke prijs. Verkoop je auto zonder gedoe en loop weg met een deal waar je op kunt vertrouwen.Snel en zonder gedoe jouw kapotte auto verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Verkoop vandaag nog je beschadigde auto

Wil je jouw defecte auto verkopen? Aarzel niet langer! Maak gebruik van onze kentekencheck en ontvang direct een eerlijke prijs voor jouw auto met schade. Wij staan voor je klaar om je te assisteren en een probleemloze verkoopervaring te bieden. Verkoop je auto zonder gedoe en ontvang snel je betaling. Neem vandaag nog contact met ons op!Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!