Opel verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je Opel aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper voor jouw Opel

03
Wij onderhandelen

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop van jouw Opel. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop en krijg je direct geld op je rekening.

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
326 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
R. Hendriksen
10 / 10
Alles van begin tot eind keurig geregeld
Herman Vromans
10 / 10
Snel en correct
Ayhan tumah
10 / 10
Top snelle service goede begeleiding Van A tot Z 👍
VZ Plants
8 / 10
Snelle reactie en goede informatieve afwikkeling.
Remy
10 / 10
Fijne ervaring
KL autos’s B.V.
10 / 10
Vriendelijk en snel afgewikkeld
Najib
10 / 10
Snelle service en goede communicatie!
H.boshoven
10 / 10
Goede afspraken omtrent auto ophalen.
Van 't Veld
10 / 10
Heldere procedure. Afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht. Goed bereikbaar. Helder contract.
Looping
10 / 10
Ik waardeer deze bedrijf, ze zijn vertrouwelijk, eerlijk en netjes.
Ron
8 / 10
Goed geholpen door Robin
Bram
8 / 10
Prima geregeld allemaal en snel geholpen door Dylan.
Anton Doornenbal
9 / 10
Goede bemiddeling, vriendelijk, snel reageren, ook 's avond.
Ruigrok
10 / 10
Snel en prettig geholpen
Saferty Consultancy Redjo. (SCR)
10 / 10
Bijzonder klantvriendelijk en erg duidelijk in hun handelswijze en vervolgstappen in het verkoopproces.
Harry
10 / 10
Heel vriendelijk, accuraat, kennis van zaken en behulpzaam, ik ben erg tevreden met de service en ik werd geholpen door Tycho
Looping
10 / 10
Tof geen aanmerkingen binnen 5.min verkocht super
J.Lilipaly
8 / 10
Vriendelijke en beleefde medewerker. Medewerker dacht goed mee. Uiteindelijk uitgekomen op een bedrag waar ik tevreden mee kon zijn.
Wendy
10 / 10
Snel en duidelijk
Erik
8 / 10
Looping reageert snel en accuraat.
Jill
10 / 10
Goed contact, serieuze koper die weet waar hij het over heeft.
van Zanten
10 / 10
Auto binnen 1 dag verkocht voor een nette prijs
D. Jansen
8 / 10
Klantvriendelijk, snel
Hoenjet
10 / 10
Alles duidelijk en correct verlopen.
Mike
10 / 10
Snel geregeld keurig afgehandeld en vriendelijke en kundige medewerkers

Jouw Opel snel verkopen

Heb je een Opel en wil je die snel verkopen tegen een eerlijke prijs? Dan is de betrouwbare verkoopservice van Looping ideaal voor jou! Dankzij onze heldere methode wordt jouw Opel verkocht in vier stappen. Om te beginnen kun je de auto gratis en vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier. Er wordt na aanmelding direct een ervaren autoverkoop specialist toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Dat schakelt immers wel zo makkelijk. Hij of zij controleert jouw gegevens en neemt het gehele verkoopproces met je door.

Een helder verkoopproces

Zelf jouw Opel verkopen kan best wat gedoe opleveren en bij Looping.nl houden we niet van gedoe! Zelf doen betekent zelf jouw auto ergens te koop aanbieden, geïnteresseerde kopers te woord staan en de proefritten regelen. We kunnen ons voorstellen dat je helemaal geen zin hebt in al deze zaken heeft. Wij nemen je al het werk uit handen en gaan aan de slag om jouw Opel zo snel mogelijk voor je te verkopen.

Daarvoor willen wij alles weten van jouw Opel zodat wij deze kunnen verkopen. Denk aan het model, type Opel opties en accessoires en eventuele schades. Een auto is een gebruiksvoorwerp, dat weten wij ook. Maar zorg ervoor dat je een duidelijk en vooral eerlijk en correct beeld schetst van jouw auto. Duizenden kilometers meer op de teller of onjuiste informatie over eventuele schades zorgen ervoor dat wij jouw Opel niet kunnen verkopen.


Snel en zonder gedoe jouw Opel verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.In 4 stappen jouw Opel verkocht

Bij Looping verkoop je jouw Opel namelijk zonder gedoe, stress en problemen. Wij ontzorgen je van A tot Z tijdens het verkoopproces. Om te beginnen kun je jouw Opel gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. Dat aanmelden gebeurt op basis van het kenteken. Hier koppelen wij uit de database al de vaste gegevens aan over jouw Opel. Deze informatie vul je aan per stap in het aanmeldproces.

Na aanmelding nemen wij contact met je op. Dat doen wij altijd telefonisch, omdat wij persoonlijk contact een vereiste vinden. Via de mail communiceert niet lekker en door het gehele verkoopproces met je te doorlopen weet je precies wat je te wachten staat. Zodra je akkoord gaat met de richtprijs - op basis van de data uit de markt en de populariteit van jouw type Opel - gaan wij deze gericht aanbieden binnen ons professionele dealernetwerk. Geen autoveiling dus bij onze autoverkoop site, maar contact. Onze ervaren autoverkoop specialisten voeren de onderhandelingen voor je en komen terug met een eerlijk aanbod. Verder zorgen wij ervoor dat er tijdens de verkoop van jouw Opel geen nadelige voorwaarden bestaan. Je ontvangt simpelweg het afgesproken bedrag en direct op jouw rekening. Wel zo eerlijk.

Alle modellen Opel verkopen

Twijfel je of je jouw auto verkopen kunt via Looping? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij ons kun je Opel auto’s van alle soorten modellen, kleuren en bouwjaren aanmelden. Zo kun je een Opel Corsa, een Opel Astra, een Opel Zafira en een Opel Tigra verkopen. Zelfs auto’s met lakschade, beschadigingen of technische mankementen zijn te verkopen via ons. De professionele autobedrijven binnen ons professionele netwerk zoeken namelijk verschillende soorten Opel auto’s. Het is tijdens het aanmeldproces daarom van belang om zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat de staat is van jouw auto. Hierdoor kunnen wij jouw Opel makkelijk en zonder gedoe verkopen. Meld jouw auto snel aan en laat ons je helpen met het verkopen van jouw Opel.


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!