Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken

Snel je voertuig
verkopen

Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je Porsche aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Stel vooral ook al jouw vragen over hoe wij jouw Porsche verkopen.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Hebben wij jouw Porsche verkocht? Gefeliciteerd! Dan krijg je het geld direct op je rekening!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,4/10
162 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
KKA
9 / 10
Topservice. Na aanleveren informatie direct contact. In tegenstelling tot andere aanbieders werd er telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerkster Jentel. Zeer vriendelijk en beleefd. Binnen 2 uur opnieuw contact met een goed bod ( hoger dan andere partijen die ik had benaderd). Verdere afhandeling probleemloos. Geduldig vragen van mij kant beantwoord. Afspraak en tijdstip gemaakt met Mark om auto thuis op te halen. Stipt op tijd! Zeer vriendelijk. Geen stereotype autohandelaar! Leuk gesprek en niet nog even proberen de prijs te verlagen. Kortom, alles probleemloos afgehandeld. Service die je nergens meer vindt!
Mark
10 / 10
Super ervaring, alles goed geregeld en prettig contact.
Nico Reukema
9 / 10
Looping heeft op een snelle en prettige manier een koper voor onze auto gevonden. Deze koper heeft alles perfect afgehandeld. Alleen maar complimenten
Cornelis Groot
10 / 10
Duidelijke communicatie door de medewerkers.
Verder kennen zij het bedrijf die mijn auto heeft opgekocht. Dit geeft een vertrouwd gevoel.
J.Tijssen
9 / 10
Ze zijn heel vriendelijk en een goede afhandeling. Wij bevelen deze iedereen aan
Martin Vos
8 / 10
Eerlijk en snel
Malou
10 / 10
Snel geregeld, vriendelijk personeel
van Dijkhuizen
8 / 10
reageren niet EENS
Frank
10 / 10
Geweldige service en oplossing gericht denken mee in de klant zijn wensen top een aanrader
Rien Kouwenberg
10 / 10
Zeer snelle reactie na de aanvraag .Keurig beleefd en goede uitleg over de gang van zaken die zijn uiterste best heeft gedaan om de juiste prijs op tafel te krijgen .
Klomps
10 / 10
Doen wat ze zeggen en bedrag is echt het bedrag
Izzy Gun
10 / 10
Auto netjes verkocht. De koper was op afgesproken tijd aanwezig, we hebben een prima gesprek gehad en de auto is verkocht volgens eerder afgesproken prijs. Geen rare praktijk aan de deur of nog proberen af te dingen. Kortom: erg prettig zaken doen.
Gerrit van Gijtenbeek
10 / 10
Na aanmelden van de auto was de auto binnen een paar dagen verkocht,
Duidelijke communicatie,komen hun afspraken na en een goede prijs.
Perry
10 / 10
Het ging wat snel er zat een weekend
Tussen moest plotseling snel handelen
Heer Ho
10 / 10
Snelle reactie, reeele bod inclusief ruimte voor onderhandeling. Auto was binnen 1 dag verkocht.
Jurgen Heppener
10 / 10
Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad.
Hij was rustig en erg duidelijk in zijn uitleg, en zeer geduldig als er extra uitleg nodig was.

Volgende keer dat ik mijn auto wil verkopen kom ik zeker terug.
E.bakker
10 / 10
Snel en top geregeld
Jonathan
10 / 10
Snelle afwikkeling en duidelijke uitleg hoe ze te werk gaan.
Cor Tholenaars
10 / 10
wij wilde onze camper verkopen en vonden looping op het internet.
Hebben ons ingeschreven en binnen 2,5 uur was onze camper verkocht.
wij zijn hier zeer blij mee en zijn ook zeer dankbaar voor de goede hulp van Robin.
Ook met de prijs waren wij blij.
Looping maar ook Robin hartelijk bedankt
Cor en Marianne Tholenaars
Arjan Bor
10 / 10
Ik ben prima geholpen met het verkopen van mijn lastig verkoopbare Audi RS Q3. Ze hebben er de hoogst mogelijk prijs voor mij uitgehaald. Nu mijn oude auto snel verkocht is kan ik op zoek gaan naar een nieuwe :)
Wij verkopen auto’s
9 / 10
Super netjes en correct geholpen auto was snel verkocht door de verkoper Cuma , vriendelijk en super meedenkend
Michel
10 / 10
Snelle service en komt alle afspraken op tijd na
Sophie
9 / 10
Fijn, informeel contact met Rutgher. Komen hun (bel)afspraken netjes na en ook de ná-service is prettig.
Beata Z
10 / 10
Alles is in orde. Snell deal aangesloten, goed contact.
Hendriks
10 / 10
Had geen idee hoe het werkte. In begin opdringerig tot ik de situatie had uitgelegd, daarna alles netjes en snel afgehandeld.


Jouw Porsche snel verkopen

Ben je in het bezit van een Porsche en wil je deze Porsche verkopen? Dan ben je bij Looping.nl aan het juiste adres. Dankzij onze bewezen verkoopmethode wordt jouw Porsche namelijk binnen no time verkocht! Meld jouw Porsche binnen een aantal minuten aan via het aanmeldformulier. Vul de basisgegevens die wij voor jou hebben ingevuld aan met alle informatie en meld je auto aan. Vervolgens wordt er direct een ervaren autoverkoopspecialist toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Hij of zij controleert de presentatie van de auto en zal deze actief aanbieden binnen ons netwerk van professionele autodealers. Jouw Porsche wordt bij Looping dus niet in de autoveiling aangeboden, wat andere platformen wel vaak doen!


De verkoopspecialist zal daarna alle onderhandelingen voeren en zal terugkeren met een interessant aanbod van een dealer die geïnteresseerd is. Accepteer je wat onze RDW-erkende dealer voor jouw Porsche wil geven? Gefeliciteerd! Dan heb je jouw auto eenvoudig verkocht en ontvang je direct het geld op jouw rekening!

Verkoop jouw Porsche zonder gedoe

Een Porsche verkopen doe je niet dagelijks. Dat snappen wij maar al te goed! Of het nu een Porsche 911, een Macan, Cayenne. Of je nu een Porsche 944 wil verkopen of dat het een andere editie is, je wilt dat de Porsche in goede handen terecht komt. Maar bovenal wil je geen stress, je wilt geen gedoe en niet zomaar iedereen aan de deur hebben, omdat zij maar al te graag een proefrit in een Porsche willen maken. Nee, je wilt jouw Porsche verkopen zonder gedoe. Bij Looping.nl ontzorgen wij je van A tot Z en nemen wij na aanmelden alle onderhandelingen van je over. Dat werkt wel zo prettig. Zelfs het RDW vrijwaringsbewijs regelen wij voor je en na verkoop heb jij het geld direct op je rekening. 

Bij Looping.nl ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw Porsche. Hierbij maakt het niet uit welk model het is, uit welk bouwjaar de auto komt en welke uitvoering je te koop aanbiedt. Het is tijdens het aanmelden wel ontzettend belangrijk dat je duidelijk en eerlijk bent over de staat van de auto. Alleen als wij alles weten kunnen wij zonder gedoe jouw auto snel verkopen. Hierdoor kunnen onze auto verkoopspecialisten namelijk sneller een geschikte koper vinden vanuit ons professionele dealernetwerk. Verkopen via Looping biedt je voordelen zoals:

  • Geen onderhandelingen die je zelf voertu
  • Een groot team van ervaren verkoopspecialisten
  • Kosteloos en vrijblijvend jouw auto aanmelden
Snel en zonder gedoe jouw Porsche verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw [tag] ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij voertuigen binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Wij gaan direct aan de slag

Kies je voor de ervaring en heldere verkoopmethode van Looping.nl? Dan gaan onze auto verkoopspecialisten direct aan de slag als je jouw Porsche aanmeldt via de website. Jouw persoonlijke contactpersoon zal je tijdens het complete verkoopproces op de hoogte houden van de gang van zaken. Wacht niet langer en verkoop jouw Porsche via Looping. Snelheid is niet alleen wat jouw Porsche kenmerkt, maar ook onze service. 


Wij kunnen garanderen dat jouw voertuig snel is verkocht en dat zonder gedoe. Vul eenvoudig jouw kenteken in bij ons op de website, dan kunnen wij direct voor je aan de slag!


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!