Renault verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je Renault aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Als je akkoord gaat met het bod starten wij met de verkoop. Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,4/10
238 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Kees
9 / 10
Top geregeld
Gerwine
10 / 10
Onwijs fijn om je auto heel snel kwijt te raken, heel aardig meedenkend!
Ben van Wijk
10 / 10
Prima
wijverkopenuwautowel.nl
10 / 10
Goed, snel, eerlijk en duidelijk geholpen met de verkoop van mijn auto. Je weet dat je met een tussenpartij iets van verkoopprijs moet inleveren, maar de geboden snelheid maakte dat voor mij goed.
Farid Denden
10 / 10
Alles is heel duidelijk, heel proffesioneel en komen hun afspraken na. Absoluut een aanrader.
Via-SybraskQ Travel
10 / 10
Dit bedrijf verdiend echt een goede beoordeling want zij komen inderdaad na wat ze beloven.
Donderdag 24 Augustus mijn auto aangeboden en Vrijdag de 25e was hij al verkocht.
Hele vriendelijke bemiddeling en je word erg goed begeleid tot aan de daadwerkrlijke verkoop van de auto.
Hartelijk dank voor jullie geweldige service.

Bram Snoeren.
Rob Maaskamp
10 / 10
Vriendelijk,correcte houding naar klant en maakt het waar waar zij voor staan.
Martin van Velzen
10 / 10
Goede en vooral snelle reactie.
Olivièr Automotive
10 / 10
Snel, eerlijk en transparant
mostafa_rahimi
10 / 10
heel erg vriendelijk en eerlijk.
Frans de Klonia
9 / 10
Reageerden snel en kwamen snel met een goede aanbieding.
Kartal
10 / 10
Goed geholpen binnen een half uur werd mijn auto verkocht !
Lisanne Kuipers
10 / 10
Snelle reacties en service.
Ercan
10 / 10
Top bedrijf, kwaliteit, klant vriendelijk,
Pascal Groenewold
10 / 10
Top Rutger en Alidus zijn top
Huizing F
10 / 10
Goede uitleg en vriendelijke mensen.
Gene
9 / 10
Snelle verkoop, goede afspraken, keurige afhandeling.
Eline
9 / 10
Dit was de eerste keer voor mij dat ik een auto ging verkopen en ik heb er helemaal geen stress om gehad! Binnen een dag had ik een bod en binnen 2 weken is mijn auto verkocht! Helemaal tevreden!
Hout in 't
8 / 10
Na een eerder mindere ervaring, 2e kans gegeven en deze hebben ze gegrepen en waar gemaakt!!
gebr.Meerhoff
8 / 10
afspraak en duidelijke verkoopprijs alles nagekomen
Teunissen van manen
10 / 10
Heel goed geregeld
Ignald Bart
10 / 10
Top
Marg
10 / 10
Prettig, snel, netjes. Binnen dag een bod gehad en binnen week auto verkocht. Gewoon een fijn bedrijf en geen gedoe, alles wordt geregeld. Gewoon Top!!
Jamila
10 / 10
Fijne communicatie
A.J. Riksten
10 / 10
Prima contact en vriendelijk en betrouwbaar. Geen gedoe en houdt zich aan de afspraak


Renault verkopen zonder gedoe 

Renault is tot op de dag van vandaag nog altijd één van de grootste automerken. Rijd je in een Renault, maar is het tijd om deze te verkopen? Wij verkopen jouw Renault snel, eenvoudig en zonder gedoe via ons platform. Welk model Renault je ook wil verkopen. Wil je een Renault Megane, Renault Clio, een Renault Twingo of een Renault Kangoo verkopen? Dat kan bij Looping! Wij verkopen jouw auto voor een goede prijs en zo snel mogelijk. Na aanmelden bellen wij je op om alles door te nemen zodat jouw auto verkoop soepel gaat. Onze gratis en vrijblijvende dienstverlening verplicht je bovendien tot niets. 

Ons team van autoverkoopspecialisten hebben jarenlange ervaring en in ons dealernetwerk vindt je betrouwbare dealers.  Met een vertrouwd gevoel kun je de verkoop van jouw Renault aan ons overlaten.


Snel en zonder gedoe jouw Renault verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij voertuigen binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.Jouw Renault in 4 stappen aanmelden

Je meldt jouw Renault gemakkelijk aan via onze website. In vier stappen vragen wij allerlei informatie van je. Heb je een Renault Clio, een Renault Kangoo of een Renault Twingo. Welk model je ook hebt, je meldt jouw Renault eenvoudig aan. Na aanmelding neemt een van de professionele autoverkoopspecialisten uit het team contact met je op. De autoverkoop specialist controleert de gegevens en stelt aanvullende vragen. Hebben we meer foto’s nodig dan vragen we die. Uiteraard kun je ook alle vragen aan ons stellen. Is alles duidelijk en ben je enthousiast? Dan bieden wij jouw Renault aan binnen ons netwerk van verschillende auto inkopers verspreid door heel Nederland. Wanneer de dealer een serieus bod doet, nemen we contact op om dit door te spreken. Ga je hiermee akkoord, dan is de auto direct verkocht. Wij regelen de rest.

Jouw Renault verkopen via Looping

We onderscheiden ons omdat we de verkoop van jouw Renault persoonlijk houden en eerlijk zijn, maar ook snel en gemakkelijk handelen. Zo heb je zelf bijna geen omkijken meer naar de verkoop, maar ontvangt je wel direct geld. Wij regelen alles van A tot Z en zullen jouw auto niet aanbieden in een veiling. Nee, ons team van specialisten bieden jouw Renault gericht aan binnen ons dealernetwerk. Hierbij houden zij specifiek rekening met het merk en model van jouw auto en welke dealer hier het meeste interesse in heeft. Zo verkoopt je jouw Renault sneller, succesvoller en voor de prijs die je graag wilt. Ons exclusieve verkoopnetwerk hebben wij geselecteerd op professionele, erkende en betrouwbare autobedrijven. Hiermee kunnen wij je garanderen dat je gebruikmaakt van een betrouwbare opkopende dealer.

Of je nu een Renault Clio, een Renault Twingo of een Renault Kangoo verkopen wilt verkopen bij Looping kun je terecht voor alle modellen Renault. Meld jouw Renault gemakkelijk aan via onze website.


Vliegensvlug jouw Renault verkopen? 🎢
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!