Tesla Model 3 verkopen

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je Tesla Model 3 aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Via jouw unieke track & trace-link blijf je op de hoogte van de stappen van de verkoop en je krijgt het geld direct op je rekening!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
359 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Jessey Grolle
10 / 10
Ondanks het annuleren, goed geregeld dat alles klopt bij het annuleren van de verkoop. Bedankt hiervoor.
Frank dura
10 / 10
Ben aangenaam verrast door de snelheid vakkundigheid hoe alles opgepakt word.ik werd geinformeerd en continu op de hoogte gehouden door sven super aardig vriendelijk persoon ben top geholpen met de verkoop.
Y.labberton
9 / 10
Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en doen wat ze beloven
CiEP
10 / 10
Snel, transparant, vriendelijk en succesvol
R. Oosterbaan
10 / 10
Mijn auto bij de merkdealer zelf verkocht. Toch correct en vriendelijk te woord gestaan.
Ellen Dorst
10 / 10
Zeer vriendelijk, doelgericht en klantgericht. Top!
Piet
10 / 10
Vriendelijk,duidelijk en concreet
A van Gelder
9 / 10
Een fijne en soepele begeleiding
Dave
9 / 10
Goed
Grace
10 / 10
Alles perfect geregeld auto was in 5 minuten verkocht.
Kees van Hagen
8 / 10
Alles is vlot en eerlijk verlopen
Kees
9 / 10
Snelle afhandeling
Martin Arents
9 / 10
houden je op de hoogte en zitten er goed op.
Wildschut
10 / 10
Snelle correcte verkoop
Harrie
8 / 10
Prettig contact en snelle actie
J. De jonge
10 / 10
Snel en correct.
G.Y.H.Haryono
10 / 10
Heel goed, perfect, heel goede contact,vriendelijk
Niels
10 / 10
Snel en goed geholpen
Rita Van de Kolk
10 / 10
Goed contact gehad. Prettig geholpen.
Johanna Walgreen
10 / 10
Ik ben snel geholpen, je weet waar je aan toe bent.
Bas van Vorsselen
10 / 10
Zeer zeer snel geholpen , binnen 2 minuten
John Cijsouw
10 / 10
Op een prettige manier zaken kunnen doen
Nathalie van Muiden
10 / 10
Heel netjes… uitstekend en betrouwbaar
Bochem
10 / 10
Zeer te vreden aanrader als U uw auto wil verkopen
Wendy
8 / 10
Gaat snel alleen soms lopen dingen langs elkaar heen omdat niet alle collega’s iets noteren of lezen. Dus dan word je vaak voor dezelfde vraag gebeld


Snel jouw Tesla model 3 verkopen

Wil je jouw Tesla Model 3 verkopen en ben je benieuwd wat Looping.nl voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder. Wij helpen je met het succesvol verkopen van jouw auto. Inmiddels rijden er steeds meer elektrische en hybride auto’s op de Nederlandse wegen. Deze zijn dan ook mateloos populair en uitermate geschikt om ze te verkopen en tweedehands weer aan te schaffen. Een Tesla is voorzien van veel features en elektronische snufjes, bovendien is bijna geen Tesla hetzelfde omdat je allerlei zaken extra kunt aanschaffen. Weet je dan hoeveel jouw Tesla waard is?

Bij Looping.nl werken we met een professioneel dealernetwerk. Hier bieden we gericht jouw Tesla Model 3 of ander model aan. Welke Tesla je ook wilt verkopen, wij vinden de geschikte dealer voor jou! Meld je Tesla snel aan en laat ons team je helpen met het succesvol verkopen van jouw Tesla Model 3.

In vier stappen jouw Tesla verkocht

Wat ons onderscheidt van andere platformen is dat we je van aanmelden tot verkoop persoonlijk begeleiden. Bij ons krijg je geen automatische berichten met biedingen. Nee, vooral als je jouw Tesla Model 3 wilt verkopen wil je dat je goed begeleid wordt. Je meldt je Tesla aan op basis van het kenteken. Hierbij vullen wij al standaard wat gegevens in, maar controleer deze goed. Daarna vragen we je in vier stappen om de auto aan te melden. Zo willen we graag weten wat de staat is van jouw Tesla. Heb je misschien schade gereden of zijn het alleen gebruikssporen?

Misschien is jouw Tesla Model 3 die je wilt verkopen wel voorzien van de autopilot optie. Of heb je Dual Motor All-Wheel Drive? De 20 inch Überturbine-velgen en Performance-remmen voor optimale controle onder alle weersomstandigheden. Er zijn zelfs Tesla’s die een Carbon Fiber spoiler hebben. Deze opties en accessoires geven jouw Tesla meer waarde en dit willen wij graag van je weten. Hoe meer wij weten over jouw Tesla, hoe gemakkelijker wij jouw Tesla Model 3 verkopen voor jou aan een professionele opkoper. Uiteraard staat ons team voor je klaar om je te helpen.

Snel en zonder gedoe jouw Tesla Model X verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij een voertuig binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Laat ons jouw Tesla model 3 verkopen

Meld je Tesla Model 3 bij onze auto verkoop site aan en ontdek het gemak. Na aanmelden neemt een autoverkoopspecialist direct contact met je op. Samen nemen we alle stappen met je door en zullen we op basis van jouw wensen, eisen en verwachtingen voor jou aan de slag gaan. In ons professionele dealernetwerk gaan wij gericht op zoek naar een opkopende dealer met een grote interesse voor elektrische auto’s. Hierdoor kunnen we veel gerichter te werk gaan dan wat je misschien gewend bent bij andere platformen. Geen autoveiling, waarbij met tientjes overboden wordt en waarbij je je niet serieus genomen voelt. Nee, persoonlijk contact en samen aan de slag met het verkopen van jouw Tesla Model 3. Welk model je ook hebt, met opties of zonder. Wij helpen je graag en gaan voor jou aan de slag om jouw Tesla Model 3 te verkopen. Daag je ons team uit? Met een klantwaardering van 9,4 uit veel geverifieerde reviews, kun je erop vertrouwen dat wij echt de #1 autoverkoopsite zijn! Wij verkopen je Tesla snel en zonder gedoe. 


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!