Volvo XC40 verkopen?

Na aanmelding regelen wij alles voor jou. Van onderhandeling tot verkoop en vrijwaring. Je zit nergens aan vast!
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Snel je voertuig
verkopen
Wat voor type voertuig wil je verkopen?
Wij onderhandelen voor jou
Direct geld op je rekening
Geen gedoe en gezeur
✅  Wij onderhandelen voor jou            ✅  Direct geld op je rekening            ✅  Geen gedoe en gezeur
Snel en betrouwbaar Ervaren autoverkoopspecialisten Kosteloos en vrijblijvend
01
Meld je Volvo XC40 aan

Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij jou snel kunnen voorzien van een goed en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast!

02
Wij nemen contact op

Jouw persoonlijke verkoopspecialist neemt contact met je op om jouw aanmelding te bespreken. Hij of zij gaat direct op zoek naar een geschikte koper.

03
De onderhandeling

Jouw verkoopspecialist gaat op zoek naar een koper in ons professionele netwerk. Als hij of zij een goed bod heeft gekregen wordt dit aan jou voorgelegd.

04
De verkoop

Hebben wij jouw Volvo XC40 verkocht? Dan krijg je het geld direct op je rekening!

Wat onze
klanten
zeggen

Looping
9,2/10
270 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Eduardo Alvarez
9 / 10
Prima prijs en communicatie
Remco
10 / 10
Verkoop van mijn auto is snel en goed verlopen, afwikkeling keurig conform afspraak.
Miguel Rauwe
10 / 10
Gewoon goed!
Guerain
10 / 10
Prima en snel
Robert den Engelsman
10 / 10
Super snel!! Correct en netjes!!
kursun.h
9 / 10
zeer snel netjes afgehandeld
Hans
10 / 10
Waren alle bedrijven maar zo snel, vriendelijk en behulpzaam, erg tevreden als klant.
Willem van der Meer
10 / 10
Heb gebeld met Looping omdat ik een VW Golf wilde verkopen. Kreeg van de VW dealer een te laag bod naar mijn zin. Via Looping kreeg ik een goed bod. (€2000 hoger dan bij de dealer) Gisteren de auto weggebracht naar Schijndel. Het was wel 2 uur rijden, maar in 15 minuten tijd was alles geregeld en het bedrag werd onmiddellijk overgemaakt op mijn rekening.
Hulde voor Looping!
Geen
8 / 10
Goede service
Maarten van der Keur
10 / 10
Zeer klantvriendelijk!
Escom
8 / 10
ging allemaal top.
Paul van Vliet
10 / 10
Goed resultaat, en zeer snel geholpen
Tanja
10 / 10
Er wordt snel gehandeld, ze zijn goed bereikbaar en komen afspraken na.
Peter Wit
10 / 10
Goede organisatie, houdt goed contact en snel handelen. Aziz Doet zijn best om aan de verwachtingen te voldoen.
Tevens goede ervaring met autohandel Henni Kroot. Deze heeft de auto nagekeken en gekocht. Is professioneel, vriendelijk en komt afspreken na. Legt netjes alles uit.
Anita maliepaard
8 / 10
Alles prima geregeld
Bergmans
10 / 10
Snel en correct
Anneke Kouwenhoven
9 / 10
Snel en prima geregeld.
Snoek
10 / 10
Super snel en correct
wim ebbinkhuijsen
10 / 10
open en eerlijk, prettige afhandeling
Joost Soontiëns
9 / 10
Goed en vlot afgehandeld
Ivo
10 / 10
Alles ging heel netjes en vlot, deal uiteindelijk volgens afspraak gegaan. Zeker aan te raden!
Edwin
8 / 10
Goed
Cecile Dullemans Voetverzorging
10 / 10
Ik heb mijn auto via Looping heel snel verkocht. In no-time had ik al het gewenste bod voor mijn auto. Ook waren ze beschikbaar en adviseerden zij mij toen er een discussie ontstond over de verkoopprijs. Gezamenlijk zij wij eruit gekomen.
Geen
9 / 10
Alles volgens afspraak geregeld
J. Nierstrasz
8 / 10
goed.


Zonder gedoe jouw Volvo verkopen

Er is een duidelijke trend in de autobranche: de Volvo XC40 is een gewild product. Elk jaar zien we dat de verkoopcijfers van Volvo stijgen, een indicatie van de groeiende vraag naar dit merk. Nu is het ideale moment om je Volvo XC40 te verkopen en maximaal te profiteren van zijn populariteit. Wanneer je besluit je Volvo XC40 te verkopen, is het begrijpelijk dat je het beste platform wilt kiezen. Maak kennis met ons team van gespecialiseerde verkoopspecialisten. Bij Looping geen autoveiling, maar jouw vaste contactpersoon gaat voor jou op zoek naar de beste koper. Waarom zou je kiezen voor een algemene autoveiling als je persoonlijk contact kunt hebben met de verkoopspecialist van Looping.nl?

Het verkopen van je auto kan vaak een ontmoedigende taak zijn. Bij Looping.nl wordt alles voor jou geregeld. Van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, je ervaart een naadloos proces zonder gedoe. Je wordt ontzorgd van A tot Z, maar dat is nog niet alles. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van het verkopen van je auto via Looping.nl is dat je direct geld op jouw rekening ontvangt na de verkoop van je Volvo XC40. Geen eindeloze onderhandelingen, geen testritten en geen onverwachte verrassingen. En terwijl sommige platforms je kunnen overweldigen met het onderhandelingsproces, neemt Looping.nl deze last van je schouders. Wij onderhandelen voor jou, zodat je altijd de beste prijs krijgt.

De voordelen van de #1 van Nederland

Looping.nl heeft een uitgebreid dealernetwerk door heel Nederland. Dit betekent dat je Volvo XC40 wordt aangeboden aan een breed scala aan potentiële kopers. Welke Volvo je ook wilt verkopen,  of dit nu de Volvo CX40 is, de Volvo v40 of de Volvo xc90 jij bent verzekerd van een snelle verkoop. Looping.nl is het nummer #1 verkoopplatform van Nederland en wordt met een 9,4 gewaardeerd.

Als je je Volvo XC40 wilt verkopen, doe je er goed aan om voor een platform te kiezen dat niet alleen de verkoop faciliteert, maar je ook door het hele proces leidt. Van het bepalen van de juiste prijs tot het onderhandelen met kopers, ons team van specialisten kan niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.

Het verkopen van je Volvo XC40 hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Met Looping.nl aan je zijde kun je een soepel verkoopproces verwachten, ondersteund door een team van experts die altijd voor je klaarstaan. Of je nu een Volvo of een andere auto wilt verkopen, je weet dat je in goede handen bent. Meld jouw auto aan en ontdek het verschill.

Snel en zonder gedoe jouw Volvo XC90 verkopen
Vul hier jouw kenteken in en laat ons al het werk voor jou doen!
Verkoop je voertuig vliegensvlug
NL
We hebben een geldig kenteken nodig!
Doorgaan zonder kenteken
Looping logo cta 2Looping logo cta

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod dat is uitgebracht op jouw voertuig ontvang je via email een verkoopovereenkomst. Hierin staan alle gegevens van het kopende bedrijf. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt dit bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kun je zelf ook contact opnemen voor het maken van de afspraak of dit regelen via jouw persoonlijke verkoopspecialist. Deze maakt met jou tevens de afspraak of je het voertuig moet brengen naar het kopende bedrijf of dat deze het voertuig bij je komt ophalen. Je ontvangt in beide gevallen direct jouw geld en vrijwaring!

Door onze intensieve samenwerking met ons bestaande netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven weten onze verkoopspecialisten waar zij jouw voertuig het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Dit kan tussen de 1 en 14 dagen duren maar doorgaans verkopen wij voertuigen binnen 1 tot 2 dagen.

Dit kan door telefonisch contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Hij of zij zal dan de gegevens wijzigen. Je kunt ook contact opnemen via één van de andere contactmogelijkheden.

Nee, je bent nergens toe verplicht. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na jouw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst ben je verplicht om jouw voertuig via onze bemiddeling te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zijn annuleringskosten aan verbonden. Je kunt geen beroep doen op het herroepingsrecht, dat geldt alleen voor mensen die iets kopen via internet, in dit geval ben jij de verkoper. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Je kunt jouw voertuig altijd bij ons aanmelden, ook als je voertuig schade en/of (technische) gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met bedrijven die juist op zoek zijn naar voertuigen met schade en/of (technische) gebreken. In dit geval is het wel heel belangrijk dat de (technische) gebreken en/of schade zo gedetailleerd mogelijk worden beschreven. Ook is het verstandig foto's bij te voegen waarop dit volledig en goed zichtbaar is. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Onze verkoopspecialisten doen er alles aan om voor jou een succesvolle verkoop te realiseren welke volledig tot jouw tevredenheid verloopt. Zij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van alle soorten voertuigen en begeleiden je persoonlijk van A tot Z bij de verkoop van jouw voertuig. Het doel is om je volledig te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop normaal gesproken met zich meebrengt.

Onze ervaren verkoopspecialisten bemiddelen tussen jou en de bedrijven met betrekking tot de in- en verkoop van auto’s, motoren, bestel- en vrachtwagens, campers en andere voertuigen. Na het aanmelden bieden wij jouw voertuig aan bij ons exclusieve netwerk van streng geselecteerde erkende bedrijven. Deze kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wat voor je wordt uitonderhandeld door jouw persoonlijke verkoopspecialist, wordt aan je voorgelegd. Indien je akkoord gaat maken wij de verkoop rond. Jij kunt je voertuig afleveren bij het betreffende bedrijf. Je bent verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct de vrijwaren en je geld! 

Ja. Gebruikmaken van onze dienstverlening, zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop van je voertuig is geheel gratis. Ook ben je nergens aan gebonden. Het aanmelden van jouw voertuig op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als je een bod accepteert en tot verkoop overgaat ben je gebonden aan de verkoop van jouw voertuig. Dit wordt duidelijk met je besproken en bevestigd.

Tijdens het aanmelden van je voertuig vragen wij jou om de persoonlijke gegevens in te vullen. Deze hebben wij nodig om je te informeren over de onderhandelingsresultaten. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan de bij ons aangesloten bedrijven, zij zien slechts de gegevens van jouw voertuig. Pas wanneer je akkoord gaat met het bod, worden jouw contactgegevens vrijgegeven aan de koper en ontvang jij tevens de gegevens van het kopende bedrijf zodat je een afspraak kunt maken voor de levering van jouw voertuig.

Wij werken uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, erkende bedrijven. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken. Jouw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvang je bij de verkoop van jouw voertuig altijd direct je geld en een vrijwaring.

Door voor de snelste route te kiezen! Deze route vraagt een zo volledig mogelijk omschrijving van jouw voertuig en duidelijke, recente foto’s. Dit maakt het voor ons makkelijker om jouw voertuig goed te presenteren aan de bij ons aangesloten bedrijven. Ook kunnen deze bedrijven dan een reële schatting van de waarde van jouw voertuig maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's zijn dus heel belangrijk en helpen je bij het succesvol verkopen van jouw voertuig!

Lukt het niet om het bedrijf te bereiken? Meld dit dan bij onze klantenservice via hoi@looping.nl of bel 088 - 3033 999. Wij regelen dan een afspraak tussen jou en het bedrijf.

Wanneer je jouw voertuig verkoopt moet ervoor gezorgd worden dat het bedrijf het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.rdw.nl.

Het kopende bedrijf heeft het recht om jouw voertuig tijdens de overdracht te controleren op schade en andere gebreken. Daarom is het belangrijk dat jouw voertuig in precies dezelfde staat verkeert als beschreven tijdens het moment van aanmelding. Ontdekt hij iets wat tijdens het aanmeldproces niet is doorgegeven? Dan mag hij een tegenbod doen. Echter is het voor jou niet verplicht dit tegenbod te accepteren. Bij weigering van het bod ontvang je van ons daarom ook geen annuleringsfactuur. Wel raden we je aan om op dat moment altijd contact op te nemen met jouw persoonlijke verkoopspecialist. Samen met jou probeert hij of zij dan tot een oplossing te komen.

Al onze aangesloten bedrijven zijn RDW erkend. Dat betekent dat de koper op het moment van de overdracht jouw voertuig direct kan vrijwaren. In veel gevallen krijg je het vrijwaringsbewijs direct per e-mail. Op de site van de RDW is de overdracht direct zichtbaar. Let op: haalt de koper het voertuig op? Dan kan de vrijwaring anders verlopen. Bespreek van tevoren hoe deze moet worden geregeld.

Het bedrijf kan het bedrag contant aan je uitbetalen of door middel van een bankoverschrijving. Wij raden je aan de gewenste betalingsmethode vooraf met de koper af te spreken. De koopsom wordt in ieder geval voldaan tijdens de levering. Dit loopt anders wanneer er sprake is van een gefinancierd voertuig. Dit kun je bespreken met jouw persoonlijke verkoopspecialist.

Tijdens de overdracht wordt jouw voertuig gevrijwaard door het RDW-erkende bedrijf. Als bewijs ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. De Belastingdienst zet de motorrijtuigenbelasting vanaf dat moment automatisch stop en de teveel betaalde belasting wordt terugbetaald of eventueel verrekend.

Met het vrijwaringsbewijs kun je de verzekering per vrijwaringsdatum beëindigen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt ons bereiken op 088 - 3033 999 of via hoi@looping.nl.


Volvo XC40 snel en zonder gedoe verkopen

Wil jij jouw Volvo XC40 verkopen? Dan is Looping het platform voor jou. Volvo staat bekend om het produceren van voertuigen die niet alleen luxueus en comfortabel zijn, maar die ook hun waarde behouden. De stijgende verkoopcijfers van Volvo jaar na jaar bevestigen dit. En als het moment komt om je Volvo XC40 te verkopen, wil je er zeker van zijn dat je dit op de juiste manier doet.


Onze supersnelle service

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen binnen een kwartier contact met je op.

Bedankt voor het invullen, we bellen je binnen een kwartier!