Vacature
Auto­verkoop­specialist

Kantoor in Enschede
Kantoor in Enschede
Minimaal 2 jaar werkervaring
Minimaal 2 jaar werkervaring
24 - 40 uur
24 - 40 uur
Verdient het leukst!
Verdient het leukst!
Maak kennis met onsWord onderdeel van ons Looping team!

Snel en vooral zonder gedoe een auto verkopen. Jij weet precies hoe dit moet. Want jij, wordt blij van onderhandelen, sales en gesprekken voeren. Dat doe je inmiddels al wat jaar, maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging bieden wij jou bij Looping! Als #1 autoverkoop platform van Nederland (met een klantwaardering van een 9,5!) ontzorgen wij mensen die snel en vooral zonder gedoe hun auto willen verkopen. 

Zij willen geen onderhandelingen voeren, geen gedoe en vooral gemakkelijk én vliegensvlug hun auto verkopen. Dus daar zorg jij voor door alles over te nemen! Jij hebt nauwe contacten met zowel de dealers die de auto willen kopen, als de consument die zijn of haar auto aangemeld heeft. Van aanmelding tot de succesvolle verkoop, jij regelt het! 

Ben jij de nieuwe autoverkoopspecialist die ons ambitieuze team komt versterken? 


Hoe wij auto’s verkopen

Jouw toffe job!

Als autoverkoopspecialist bij Looping help jij particulieren bij het verkopen van hun tweedehands auto aan ons exclusieve netwerk van RDW-erkende autobedrijven. Je neemt telefonisch contact op met de verkoper en probeert een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de auto aan de hand van foto’s en beschrijvingen. Zodra je een goed beeld van de auto hebt, ga je in onderhandeling met de RDW-erkende autobedrijven in ons netwerk. Hierbij krijg jij de kans om op jouw manier zowel de klant als de dealer een uitstekende ervaring te geven.


Ben jij onze ervaren autoverkoopspecialist? We kunnen niet wachten om samen met jou onze ambitieuze doelstellingen te behalen!


Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een commerciële en positieve instelling
  •  Je hebt twee jaar ervaring in sales (callcenter, cold & warm calling van leads)
  • Jij bent een ambitieuze teamplayer met overtuigingskracht
  • Je bent iemand die interesse in auto’s heeft
  • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit. Wij verkopen auto’s 7 dagen per week (tussen 09:00 uur en 22:00 uur)

Wij bieden

  • Een fulltime dienstverband passend bij jouw privé situatie
  • Een aantrekkelijk basissalaris (€2.250,00 tot €3.850,00) aangevuld met een interessante bonusregeling en leuke incentives!
  • Een nieuw kantoor in Enschede met een top uitzicht
  • Een hecht en informeel team
  • Leuke bbq’s, borrels en voetbalwedstrijden (we zijn niet voor niets partner van FC Twente)


Over Looping

Snel, zonder gedoe en gemakkelijk een auto verkopen. Dat is waar wij voor staan. Wij geloven in persoonlijk contact. Alleen dan kun je de service bieden om iemand van A tot Z te ontzorgen. Daarbij komen onze klanten op de eerste plaats te staan!

Wij zijn een jong, ambitieus, betrouwbaar en eigenzinnig team met een hands-on mentaliteit. Een team dat bestaat uit mensen die willen doorgroeien, tot het gaatje willen gaan om te verbeteren, zeggen waar het op staat en plezier halen uit ons werk. We houden van doorpakken en niet van stilzitten. Plezier vind je bij ons niet alleen terug op zakelijk gebied, maar ook in onze onderlinge competitie strijd, respect voor elkaar en de trots op wat we gezamenlijk aan het opbouwen zijn.

Ben jij onze nieuwe collega?