Vacature
Voertuig­verkoop­specialist

Kantoor in Enschede
Kantoor in Enschede
Startersfunctie
Startersfunctie
24 - 40 uur
24 - 40 uur
Verdient het leukst!
Verdient het leukst!
Maak kennis met onsWord onderdeel van ons Looping team!

Snel en vooral zonder gedoe een voertuig verkopen. Dat is waar wij voor staan bij Looping en de handvatten om dit te kunnen doen, die geven wij jou! Jij bent ambitieus, wil werken in een jong team en bent niet bang om goed en stevig te onderhandelen aan de telefoon?! Dan zoeken wij jou. Nee, je hoeft nog geen ervaring te hebben (bijvoorbeeld vanuit een callcenter of vanuit de sales), wij leren je dat! Ons team bestaat uit enthousiaste jongens en meiden die jou graag aan de hand meenemen. Daarna gaat het hard en zal jouw carrière in de verkoop in een sneltreinvaart doordenderen. 

Jij ontzorgt de consument die zijn of haar voertuig aanmeldt bij Looping volledig. Gaan zij akkoord?! Dan heb jij een voertuig verkocht en de consument voorzien van direct geld op zijn of haar rekening!

Ben jij de nieuwe voertuigverkoopspecialist die ons ambitieuze team komt versterken?


Hoe wij voertuigen verkopen

Jouw toffe job!

Als Voertuigverkoopspecialist bij Looping help jij particulieren bij het verkopen van hun tweedehands voertuig aan ons exclusieve netwerk van RDW-erkende bedrijven. Na aanmelden bel jij er direct (ja direct!) achteraan, om alle gegevens samen door te nemen. Ondertussen denk jij al na welke dealer vanuit het netwerk interesse zou kunnen hebben, zodat je daarna de dealer kunt bellen. Jij onderhandelt over de beste prijs en brengt dit bod weer terug bij de verkoper van het voertuig. Op die manier ontzorg jij de verkoper en breng jij vraag en aanbod perfect samen! Alles voor een snelle verkoop, welk voertuig het ook is. Van Tesla’s en Porsches tot een ouderwetse Citroën of Volkswagen Polo. Jij verkoopt het allemaal maar wat graag!


Ben jij onze nieuwe voertuigverkoopspecialist? Verkoopervaring is een pré, maar zeker geen vereiste 😉.


Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een commerciële en positieve instelling
  • Jij bent een ambitieuze teamplayer met overtuigingskracht
  • Je bent iemand die interesse in voertuigen heeft
  •  Je bent nieuwsgierig en bereid tot veel salestraining om het beste in jezelf naar boven te halen
  • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit. Wij verkopen voertuigen 7 dagen per week (tussen 09:00 uur en 21:00 uur)

Wij bieden

  • Een fulltime dienstverband passend bij jouw privé situatie
  • Een aantrekkelijk basissalaris (€2.250,00 tot €3.850,00) aangevuld met een interessante bonusregeling en leuke incentives!
  • Een nieuw kantoor in Enschede met een top uitzicht
  • Een hecht en informeel team
  • Leuke bbq’s, borrels en voetbalwedstrijden (we zijn niet voor niets partner van FC Twente)


Over Looping

Snel, zonder gedoe en gemakkelijk een voertuig verkopen. Dat is waar wij voor staan. Wij geloven in persoonlijk contact. Alleen dan kun je de service bieden om iemand van A tot Z te ontzorgen. Daarbij komen onze klanten op de eerste plaats te staan!

Wij zijn een jong, ambitieus, betrouwbaar en eigenzinnig team met een hands-on mentaliteit. Een team dat bestaat uit mensen die willen doorgroeien, tot het gaatje willen gaan om te verbeteren, zeggen waar het op staat en plezier halen uit ons werk. We houden van doorpakken en niet van stilzitten. Plezier vind je bij ons niet alleen terug op zakelijk gebied, maar ook in onze onderlinge competitie strijd, respect voor elkaar en de trots op wat we gezamenlijk aan het opbouwen zijn.

Ben jij onze nieuwe collega?